Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Купівля автомобіля в США з Ролідас Авто - найбільшим пригонщиком авто з Америки

У наш час все більше людей купують авто за кордоном.

Чому це вигідно? Які можуть виникнути ризики і складності? Як їх уникнути?

Так, придбати автомобіль за кордоном вигідно. Там можуть запропонувати розцінки набагато нижче, ніж в своїй країні. До того ж, в Америці чітко стежать за якістю продукції. Навіть старі автомобілі зможуть ще довго прослужити новому господареві. Щоб зробити покупку, можна звернутися в спеціалізовану компанію. Варто відзначити, що таких компаній досить багато. Однак важливо вибирати досвідчених майстрів, таких як https://rolidas-auto.com.

Чим досвідчені фахівці відрізняються від новачків? Досвідчені майстри проходять спеціальне навчання. Це дозволяє їм купувати якісні автомобілі і брати участь у вигідних аукціонах. Також, фахівець зможе перевірити всі дані про машину, її власника і т.д. Так вийде гарантувати надійність покупцеві. Сервіс Ролідас Авто використовують для покупок потрібних автомобілів. Це сайт, на якому пропонується велика кількість машин. Майстри знають, яка модель їм потрібна і купують саме її. Після цього починається оформлення, збір документів і доставка в Україну.

Які ризики при покупці можуть виникнути?

Купівля машини у «сірих дилерів». Новачки або покупці без досвіду можуть придбати авто у перекупника. А розглядати потрібно виключно лоти страхових компаній. Є перевірені сервіси. На зазначеному вище сайті продають пошкоджені і б \ у автомобілі. Доступ може отримати кожен, але фізичній особі збори обійдуться дорожче. Тому простіше використовувати фахівців.

Непослідовність дій. Починається все з вибору автомобіля. Після цього важливо вивчити історію машини (рік випуску, кількість власників, пробіг і дані про технічне обслуговування). В кінці оцінюються наслідки після ДТП і вартість майбутнього ремонту. Важливо розуміти, у скільки обійдеться робота.

Покупці не перевіряють історію автомобіля. Отримати дані можна з декількох офіційних сервісів. Ці сервіси мають доступ до бази страховиків, тому пропонують достовірні відомості.

Неправильний розрахунок супутніх платежів. У США є авто, які просто невигідно приганяти в Україні. З точки зору фінансів це лише витрати без прибутку. Тому важливо витратити час на розрахунки.

Це лише деякі помилки, які можуть зробити покупці або недосвідчені постачальники. Тому покупцям важливо співпрацювати з фахівцями, які мають позитивну репутацію. Так, компанія Ролідас Авто - найбільший пригонщик авто з США, пропонує співпрацю жителям з Києва, Одеси, Харкова. Співпрацює і з іншими містами віддалено.

Підведемо підсумок. Пригнати машину з США можна за допомогою фахівців. Вони знають, які аукціони використовувати і на що звертати увагу. В такому випадку, позитивний результат гарантований будь-якому покупцеві.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь