Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Послуги INN TAX&LEGAL

Послуги директора і юридичної адреси

INN TAX&LEGAL пропонує трастові послуги, зокрема послуги директора і юридичної адреси в Нідерландах для наступних юридичних осіб:

  1. Besloten Vennootschap ( "BV") - Голландська приватна компанія з обмеженою відповідальністю;
  2. Stichting - Голландський фонд;
  3. Commanditaire Vennootschap ( "CV") - Голландське командитне товариство;
  4. Naamloze Vennootschap ( "NV") - Голландська публічна компанія;
  5. Coöperatie - Голландський кооператив.

Переведення юридичної особи до INN TAX&LEGAL

У разі, якщо у вас вже є голландська юридична особа, заснована інший трастової фірмою, переведення компанії під наше управління буде здійснено безкоштовно, за умови, що ми отримаємо корпоративну документацію компанії від попереднього адміністратора. Детальніше про регистрацию компаний в Нидерландах - за посиланням.

Додаткові послуги

В рамках нашої групи компаній ми можемо надати повний пакет послуг по:

  1. установі;
  2. Обслуговування голландських юридичних осіб;
  3. Юридичну консультацію;
  4. Реструктуризації групи компаній;
  5. Ліквідціі юридичні особи.

INN TAX&LEGAL - ВАШ КРАЩИЙ ВИБІР

Доступність

INN TAX&LEGAL успішно конкурує з більш великими компаніями на голландському ринку корпоративних послуг з 1991 року, в тому числі завдяки нашій гнучкою і розумну цінову політику. Ми пропонуємо ціни нижчі, ніж у найбільших гравців на ринку, але без шкоди якості послуг, що надаються. Ми завжди готові зробити фіксоване цінова пропозиція по проекту або обумовити наші розцінки за окремими рядками витрат.

Точність

Команда INN TAX&LEGAL пишається індивідуальним підходом до кожного проекту. Ми виробляємо схему взаємодії і формат співпраці виходячи з конкретних побажань і потреб клієнта, а зв'язок з клієнтом і іншими учасниками процесу здійснюють спеціально виділені для цього координатори. У нашій фірмі успішно діють російськомовний, китайський та арабський відділи.

Надійність

Головна вимога будь-якого клієнта до своєї іноземної компанії - захищеність володіння активами і ефективність використання компанії в міжнародній структурі. У цьому контексті важливо забезпечити належний юридичний статус голландської компанії. Співробітники INN TAX&LEGAL безперервно стежать за змінами в голландському і європейському праві і підтримують клієнтські компанії в належному статус. INN TAX&LEGAL, як компанія-провайдер корпоративних послуг, ліцензована голландським Центральним Банком, що дає нашим клієнтам додаткову гарантію якості наших послуг.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь