Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чим більше плюшевий ведмідь, тим більше від нього радості!

Всі ми родом з дитинства. Чим доросліша людина, тим більше вона нудьгує за безтурботним, щасливим, веселим дитячим часом, коли мрії часто збувалися, дива могли трапитися на кожному кроці, дружба заводилася легко і назавжди.

А ще поруч був теплий, затишний плюшевий ведмедик, якого так приємно було обіймати уві сні. Повернути чудовий дитячий час, на жаль, неможливо, а ось повернути вірного плюшевого друга - чудова ідея.

Тільки уявіть, величезний двометровий м'який плюшевий добряк завжди буде сидіти в улюбленому кріслі і чекати вашого повернення додому. Його можна стискати, можна затишно влаштуватися в його обіймах і дивитися улюблений фільм, можна притиснутися до пухнастого теплого боку, помріяти або навіть засумувати трішки.

На сайті ви можете вибрати м'яку іграшку за:

  1. розміром, від одного до двох метрів;
  2. моделі;
  3. кольором хутра: рожевий, білий, блакитний, червоний і шоколадний, сірий і кремовий.

М'який іграшковий ведмідь великих розмірів може стати відмінним подарунком близькій людині. Перш за все, це буде зовсім несподіваний презент. А якщо його ще й піднести красиво і нестандартно, то щира радість і вдячність забезпечена.

Тільки уявіть собі, яким сюрпризом може стати для коханої дівчини такий велетень, якщо поставити його біля дверей, вкласти в лапи ніжний оригінальний букетик, натиснути кнопку дзвінка і сховатися. Ефект від такого сюрпризу стане незабутнім для всіх. Якщо ж ведмідь призначається коханому чоловікові, вкладіть в його лапи коробку улюблених з дитинства цукерок або невелику іграшку, яка колись була дитячою мрією вашого обранця.

Гігантський Мишко також викличе шквал захоплення у дітей. Якщо у вашої дитини скоро день народження або інший важливий свято, підготуйтеся заздалегідь, купіть ведмедя. Повірте, цей подарунок малюк запам'ятає і полюбить назавжди. І ще раз переконається, що у нього кращі в світі батьки.

Також, неймовірно привабливий Мішаня - відмінний спосіб привітати друзів, ваш подарунок гарантовано буде небанальним і особливим, підніме святковий настрій всім гостям.

Іноді знайти яскравий подарунок або неординарну ідею презенту досить таки непросто. Візьміть собі на озброєння наші пропозиції. Коли-небудь воно дуже виручить вас, допоможе здивувати близьких, побачити блиск в їхніх очах, дитячий захват, бурю позитивних емоцій.

А адже це і є головна мета ваших старань. Довіртеся ведмедику, він, як справжній чоловік, не підведе, зможе без слів висловити ваші почуття. І завжди, навіть коли ви будете далеко, нагадає рідній людині про вас, самим своїм зворушливим виглядом змусить нудьгувати і чекати зустрічі.

Дарувати людям радість шалено приємно. Не відмовляйте собі в цьому задоволення, а великий плюшевий ведмідь - ваш надійний помічник по доставці щастя в будинок.

Як правильно вимірювати ведмедиків?

Багато хто впевнений в тому, що плюшеві ведмедики вимірюються точно так же, як люди - по зростанню, але це не зовсім вірно, ось чому:

  1. У плюшевого ведмедя параметр висоти - розмір, а не зростання, як у людини.
  2. Плюшеві ведмедики вимірюються не від верхівки, як люди, а від кінчиків вух до кінчика хвоста і від хвоста до п'ят ніг (задніх лапок).


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь