Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Глобус-бар в подарунок

У не зовсім далекому 1963 році італійський токар Італо Зоффолі створив дивовижну річ під назвою Глобус-Бар. Унікальний, креативний підхід і практичність у використанні виробу, зробили його важливим елітним аксесуаром і предметом для дарування. Саме з того часу Глобус Бар став подарунком.

Мова в цій статті звичайно ж піде про глобус - бар, який вже більш ніж півсторіччя вважається одним з найсерйозніших, стильних і дорогих подарунків. Він начебто призначений для дарування керівникам і віп персонам. Предмет інтер'єру підкреслює стиль, солідність, значимість свого господаря.

Історія створення Глобус Бара

Після презентації першого в світі бару у вигляді глобуса на виставці в Італії, його творець став всесвітньої знаменитістю. Перший примірник Італо виконав з цінних порід дерева, кожна сфера глобуса була оснащена спеціальними механізмами, за допомогою яких бар відкривався. Відразу ж виріб було запатентовано.

Пройшли роки, ідея не тільки використовується, а й допрацьовується. Сьогодні виробництвом глобус-бари займається кілька компаній. Існують моделі подешевше, а є неймовірно дорогі, ручної роботи з використанням цінних порід дерева, дорогоцінних металів і каменів.

Види і конструкції Глобус Барів

Якщо говорити про функціональність виробу, то існують підлогові і настільні глобус бари, одні й інші можуть бути різних розмірів - обрати можна на сайті https://kupisuvenir.com.ua/category/globus-bary/. Діаметри сфер залежать від того, на скільки пляшок вони розраховані. На поверхні глобуса зображена карта землі, є моделі, де на зовнішній або внутрішній стороні можна побачити небесну карту.

Глобус бар як подарунок - наприклад, класичний пересувний Глобус-Бар у вигляді столика.

Власник такого Глобус-бару сміливо себе може відчути володарем світу, чому ні, якщо всю землю можна покрутити долонею. Аксесуар потішить самолюбство навіть найуспішнішого людини. Тому, часто говорять, що глобус-бар відмінний подарунок для тих, у кого все є. Як правило, такі люди, їх партнери і друзі високо цінують якісний елітний алкоголь, для зберігання якого потрібен не менше елітний бар.

Настільний глобус бар являє собою невелику модель, його можна віднести до категорії міні-бару, в якому поміститься трохи пляшок. Аксесуар можна розташувати на столі, тумбі або іншій поверхні.

Глобус-бар неодмінно, стильно буде виглядати в офісі керівника, який зможе здивувати своїх партнерів не тільки зовнішнім виглядом аксесуара, але і його вмістом.

Підлоговий глобус-бар має більше варіацій виконання, він виготовляється разом з, так званої, підставкою або тумбою. Є моделі, в яких є додаткові шуфляди і поверхні, що дозволяють приготувати коктейль, зберігати пляшки, келихи та інші атрибути.

Столики можуть бути різної форми, круглі, овальні, трикутні, побільше і поменше. Підлоговий бар найчастіше мобільний, розташований на коліщатках для комфортного переміщення. У нього монтують тумби, полиці для пляшок, для келихів і навіть холодильник.

Основною деталлю в глобус барі є макет землі. З давніх-давен люди намагалися зрозуміти і вивчити місце, де вони живуть і відтворити модель земної кулі і їм це вдалося. Двічі створювали глобус, різні вчені. Сьогодні ця модель втілює в собі міць і могутність. Тому глобус - бар дарують чоловікам, владним, заможним, цілеспрямованим і мудрим.

При виборі настільного глобус-бари в якості подарунка шефу або бізнес партнеру з метою прикрасити його робочий дозвілля, варто звернути увагу на те, де його можна буде розмістити, як він впишеться в дизайн інтер'єру.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь