Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Відеоспостереження: як вибрати і встановити

Відеоспостереження з використанням інноваційних мережевих відеокамер і відеореєстраторів надає унікальні можливості для забезпечення охорони і контролю. Причому це стосується не тільки комерційних, а й приватних об'єктів, наприклад, квартир і приватних будинків. Відеоспостереження сьогодні має високу практичну цінність.

По-перше, власник об'єкта зможе чи не цілодобово отримувати реалістичне відео, що відбувається і, якщо виникає така необхідність, вживати відповідних заходів. Правильно встановлена система відеоспостереження дозволяє скоротити витрати на виплату заробітної плати співробітникам охорони. Також наявність просунутого комплексу відеофіксації підкреслить респектабельність підприємства.

Навіть якщо людина, що бажає встановити систему відеоспостереження, вже встиг визначитися з кількістю камер і точками їх монтажу, важливо проявити відповідальний підхід до компанії, в якій буде купуватися обладнання. Рекомендується вибирати перевіреного продавця, що пропонує не тільки оригінальну техніку від відомих виробників, але і повний спектр послуг з монтажу і встановлення технічного комплексу. Якщо потрібна така компанія, відмінним прикладом стане https://ok-kardinal.com.ua, де можна обрати якісні системы видеонаблюдения для офиса.

Також послугами активно користується малий і середній бізнес, а також приватні особи. Тут можна замовити не тільки відеоспостереження, а й СКУД, домофонні комплекси, охоронно-пожежні сигналізації.

Ринок обладнання для відеоспостереження: основні особливості

Ще не так давно для відеоспостереження використовувалися тільки аналогові камери. Особливістю таких пристроїв вважається те, що вони передають сигнал в аналоговому вигляді з перешкодами. За допомогою кабелів аналогові камери підключаються до записуючого пристрою.

Працюють пристрої тільки з відеореєстратором. Однак сьогодні у покупців є можливість використання більш просунутих з точки зору переліку функцій і параметрів камер. Йдеться про цифрові IP-камерах, які мають наступними важливими перевагами:

- Дистанційне керування через Інтернет;
- Система може мати необмежену кількість камер;
- Відео можна дивитися в онлайн режимі зі смартфона або ПК, незалежно від геолокації користувача;
- Відео доступне для перегляду необмеженій кількості користувачів;
- IP камери підходять для відеоспостереження як на вулиці, так і в приміщенні (як правило, пристрій для використання на відкритих територіях має захисний корпус).

Мережеві камери можуть мати певний перелік додаткових функцій, наприклад, ІК-підсвічування, вбудований алгоритм розпізнавання осіб, автоматичну зміну режимів зйомки, датчик, що спрацьовує при виявленні руху.

Для того, щоб система відеоспостереження безперебійно працювала, виконуючи всі функції, необхідно не тільки придбати обладнання перевіреної якості, а й замовити професійні послуги з установки.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь