Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати гідрогелеві патчі: простий чек-лист

Лікарі стверджують, що м'язи обличчя роблять більш 25 000 рухів на добу: ми моргаємо, примружується і закриваємо очі, посміхаємося, сердимося, сміємося і хмуримося. А ще часто торкаємося до лиця - руками, рушником, коли наносимо, виправляємо і змиваємо макіяж. До вечора тіло людини втомлюється: не завжди виходить рано піти з вечірки, вимкнути серіал, не їсти на ніч - все це провокує набряки, дрібні зморшки і темні кола під очима.

Шкіра в зоні навколо очей дуже тонка і майже не має сальних залоз, які сприяють зволоженню і відновленню, тому їй потрібен особливий догляд. Сучасний експрес-засіб - гідрогелеві патчі, придбати які можна на сайті https://cocoopt.com.ua/sredstva-po-uhodu-za-kozhej/patchi. Вони швидко розгладжують і підтягують шкіру, прибирають пігментацію і сухість. Макіяж після їх застосування краще лягає на шкіру: консилер і тональна основа не скачуються і тонко розтушовують.

Разом з експертами розповідаємо, чому ще патчі стали так популярні і як їх правильно вибрати.

Вирішують проблеми за 15 хвилин

Нанести патчі можна за хвилину: їх потрібно дістати з баночки спеціальною лопаткою, розташувати в зоні навколо очей і залишити приблизно на 15-20 хвилин. Патчі нікуди не сповзуть, тому в них можна готувати сніданок або навіть робити зарядку. Хороший варіант, якщо ви спізнюєтеся і кожна хвилина на рахунку.

Якщо хочеться отримати максимальний ефект, патчі перед нанесенням можна охолодити в холодильнику. Тоді вони ще швидше приберуть набряклість, подарують нові відчуття і допоможуть швидше прокинутися, головне - завдати їх на очищену шкіру. В баночці зазвичай 60 патчів, вистачить надовго, навіть якщо використовувати їх кожен день.

Красиві і нікого не злякають

Патчі ще і дуже стильні: круглі коробочки з рослинними орнаментами, загадковими ієрогліфами, симпатичними пандами або лисичками будуть доречні в будь-якій ванній кімнаті. Напівпрозорі золоті, блакитні з дрібними блискітками, матові рожеві або ефектні чорні патчі нагадують елементи космічного костюма - їх навіть не обов'язково знімати перед тим, як записати Сторіс або вийти в Zoom.

Познайомлять з незвичайними косметичними інгредієнтами

Гідрогелеві патчі з'явилися в Азії, де знають толк в екзотичних інгредієнтів. Патчі з екстрактом алое, зеленого чаю і водоростей заповнюють недолік амінокислот і антиоксидантів, підтримують оптимальний водний баланс. «Дорогоцінні» патчі з золотом, чорною ікрою, перловою або рубіновим пилом відновлюють еластичність, активізують регенерацію шкіри і ефективно справляються з наслідками довгих перельотів або автомобільних подорожей. Патчі з муцином равлики, зміїною отрутою і ласточкиним гніздом вирівнюють шкіру, нейтралізують синяву або почервоніння, надають виражений ліфтинг-ефект.

Зорієнтуватися в світі патчів буває непросто - незвичайні інгредієнти викликають цікавість, але не завжди можна відразу зрозуміти, для якого типу шкіри вони підходять.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.