Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

iPad Pro 2020 і iPad Air 2020: переваги планшетів

Привіт шановні відвідувачі нашого порталу! Сьогодні багато з нас звикли користуватися сучасними гаджетами: планшетами, смартфонами, смарт-годинниками, електронними книгами, а також фітнес-браслетами.

Серед всіх виробників можна впевнено виділити компанію Apple, яку очолював свого часу відомий Стів Джобс. Продукцією цієї компанії користуються люди по всьому світу. Це пов'язано не тільки з тим, що продукція Apple має привабливий дизайн, але і є високотехнологічною.

У нашій статті ми хочемо поговорити про планшети цього виробника, саме про iPad Pro 2020 та iPad Air 2020. Далі обговоримо особливості цих планшетів, їх переваги. До речі, також хорошим варіантом є планшет Apple iPad 2020, який можна придбати за привабливою ціною.

iPad Pro 2020

Абсолютно оновлений Apple iPad Pro 2020 є по істині мобільним пристроєм. Крім цього, планшет має високу продуктивність і тривалий період роботи без зарядження пристрою. Чіпсет в планшеті iPad Pro 2020 встановлено досить потужний, а сам пристрій оснащено LiDAR-сканером.

Екран iPad Pro 2020

Дисплей має діагональ 12,9 дюймів. Завдяки частоті 120Гц планшет дозволяє відмінно редагувати зображення і займатися монтажем відео. Для любителів пограти також є хороша новина - це зручність. Простіше кажучи даний планшет - це знахідка для багатьох: дизайнерів, геймерів і людей інших спеціальностей, які чекають від пристрою чіткої картинки.

iPad Air 2020

Варто зазначити, що iPad Air 2020 став хітом осені 2020 року. Планшет від Apple підтримує 4G і буде цікавий всім тим, хто йде в ногу з часом. Серед плюсів також можна виділити й можливість підключення клавіатури, а любителі помалювати можуть скористатися рукописним пером. До речі, для тих, хто часто передає дані, то планшет має порт USB Type-C. Але, давайте поговоримо про екран планшета.

Екран iPad Air 2020

Планшет поставляється з діагоналлю дисплея 10,9 дюйма, а якість картинки при цьому забезпечується екраном Multi-Touch Liquid Retina на базі IPS-матриці. У сонячний день можна зовсім не переживати за видимість фотографій завдяки високотехнологічній технології True Tone.

Висновок

Перераховувати переваги планшетів можна довго. Однак, як ми бачимо планшети від фірми Apple як завжди радують своїх шанувальників своєю естетикою і високими технологічними параметрами. Насолоджуйтесь, даруйте близьким, друзям і колегам!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.