Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Матеріали для виготовлення рекламної продукції

Перелік матеріалів для виготовлення рекламної продукції досить широкий. З їх допомогою можна не тільки поліпшити зовнішні характеристики, а й продовжити термін служби, а також скоротити трудомісткість на виготовлення.

Банер для друку (вінілова тканина)

Вінілова тканина або банер є одним з найпоширеніших рекламних матеріалів. Баннер являє собою армоване ниткою з поліестеру вінілове полотно, придбати яке можна на сайті https://lps.com.ua/pvc-banner-bannernaya-tkan-pvkh/. Виготовлення банерній тканині відбувається в кілька етапів, до яких можна віднести виробництво нитки, виробництво основи, покриття основи шаром ПВХ, лакування, яка може бути виконана матовим або глянсовим покриттям.

Види вінілової тканини

  1. Прозорий банер (Backlit)
  2. Непрозорий банер (Frontlit)
  3. Светоблокуючий банер (Blackout)

Призначення

Світлорозсіювальна тканина має погану світлопропускну здатність, тому при його експлуатації використовується фронтальна підсвічування з лицьового боку. Светоблокірующая тканину, яка містить внутрішній шар чорного кольору, що забезпечує світлонепроникність.

Застосування

Світлові короби з внутрішньою підсвіткою. Для виробництва брандмауерів, білбордів, стендів. Перетяжок і т.п. Використовується, як правило, для виробництва підвісних прапорів і перетяжок, для двостороннього друку.

Рекламні технології на даний момент дозволяють створювати різні аналоги матеріалів. До таких матеріалів можна віднести спеціальну вінілову тканину «Embossedmaterial», за своєю структурою нагадує полотно. Так само вінілова банерна тканина може використовуватися як підкладка для накатки ПВХ плекні з повнокольоровим друком або аплікації кольоровими плівками Oracal. Відмінності банерній тканині за технологією виготовлення Ламінований банер Литий банер Для виготовлення ламінованого банера споюють два шари вінілу і одного шару сітки, який прокладають між ними. Готується шляхом нанесення на сітку в рідкому або пасти вигляді. Далі виріб пропускають через спеціальне обладнання. У підсумку виходить гладка і міцна тканина, не схильна до механічних пошкоджень. Термін служби в середньому 1-2 роки Термін служби в середньому 2-3 роки (деякі види до 7 років)

Популярні матеріали, для виготовлення реклами

Штендер. Досить затребуваний тип зовнішньої реклами. Йдеться про мобільний конструкції, яка виконує багато різних функцій. Наприклад, встановити таке обладнання можна біля входу магазин, а також використовувати всередині приміщення. Конструкції допоможуть на виставках або презентаціях.

Корпусні частина штендерів покривається яскравою емаллю. Варто відзначити міцність і малу вагу виробів. Інформаційна панель виготовляється з листового матеріалу або банерній тканині. Зображення наноситися за допомогою плівки, друку або аплікації.

Полікарбонат

Досить затребуваний пластик, що поєднує в собі високу малу вагу і ударну міцність, гнучкість і світлову прозорість, простоту монтажу і хімічну стійкість. Монолітний полікарбонат є суцільним листом без пустот, що нагадує силікатне скло. Такий матеріал ідеально підходить для місць, де потрібна хороша ударна міцність.

Листовий пластик

Найбільш затребуваний матеріал виготовлення рекламної продукції. Відрізняється наступними якостями:

  1. невеликою вагою;
  2. стійкістю до зовнішнього впливу і атмосферних опадів;
  3. стійко протистоїть дії агресивних речовин
  4. не вбирає вологу;
  5. має високу міцність;
  6. володіє теплоізоляційними характеристиками.

Листовий пластик обробляється і ріжеться на станочном обладнанні і непогано склеюється. Підходить для друку. Дуже часто застосовуються в рекламному виробництві, при виготовленні покажчиків і вивісок, стендів та POS продукції.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.