Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чому потрібно їсти хумус?

Хумус - найпопулярніша страва, яку знають у багатьох країнах світу. Однак, крім його смаку хумус дуже корисний для здоров'я, тому що може забезпечити на тривалий час відчуття ситості. Тяжкості в животі при цьому не буде.

Як правило, хумус роблять з нуту, насіння кунжуту, оливкової олії, соку лимона і часнику. Але він не тільки дуже смачний, в ньому так само багато корисних елементів, які необхідні для здоров'я людини.

До речі, якщо ви хочете замовити хумус для ресторанів, то радимо перейти на сайт компанії SigNature, перейшовши за даним посиланням https://signature.in.ua/uk/products/21-humus вже зараз.

Білок

Ця страва може забезпечувати організм різними мінералами та мікроелементами. Це чудове джерело рослинного білка, що робить хумус корисним для вегетаріанців.

Користь при хронічних хворобах

У цій незвичайній страві міститься дуже багато речовин, які мають доведений протизапальний ефект, проти багатьох захворювань.

Хороше джерело клітковини

У цій страві багато клітковини, а вона здатна нормалізувати функціонування травної системи. Крім цього, рослинні волокна теж здатні допомогти росту необхідних бактерій, які дають поживу кишковій мікрофлорі.

Контроль рівня глюкози

Ця страва має невисокий глікемічний індекс. Це означає, що, вживши страву в їжу, не відбудеться ніяких раптових підйомів глюкози в крові. Крохмаль, жири та білки, які в ньому містяться, посприяють контролю рівня цукру в крові.

Знижується ймовірність розвитку патологій серця і судин

У цій страві є нут і оливкова олія - два продукти, які знизять ймовірність виникнення патологій серця і судин.

Допомога при зниженні ваги

Як говорилося раніше, хумус - чудове джерело клітковини та білка, а вони допоможуть знизити вагу. Відповідно до експериментів доведено, що люди, які постійно вживали цю страву, мають більш низький ІМТ і у них менша схильність до набору зайвих кілограмів.

Якщо ви досі думаєте над тим, чи варто включати таку страву як хумус в раціон, то відповідь - однозначно так!

Якщо вам сподобалася дана стаття, то радимо поділитися посиланням неї з друзями у соціальних мережах, не гаючи часу. До зустрічі!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.