Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Одноразовий посуд: види, переваги

Жоден виїзний захід не обходиться без пікніка. У такому випадку без посуду не обійтися.

Найкраще брати з собою тарілки та стакани з картону або пластику, які не б'ються, ніж нести у величезних сумках важкий порцеляновий посуд. Зараз одноразовая посуда оптом цінується набагато більше, завдяки своїм характеристикам. До того ж коштує зовсім недорого.

Кафе край дороги, столові та закусочні на колесах давно перейшли на такий посуд. Тим самим вони не тільки економлять час і кошти на миття посуду, а й дотримуються санітарно-гігієнічних норм. Набагато спокійніше поставити для клієнта нову «свіжу» тарілку, ніж потім випадково виявити «неприємність».

Дуже зручно зібрати зі столів використані тарілки й відправити їх прямо в сміттєвий контейнер. Згодом одноразовий посуд розкладається під впливом навколишнього середовища і не завдає шкоди природі.

Зараз виробник таких зручностей думає перш за все про покупця, випускаючи посуд цікавого дизайну, різних розмірів і комплектації. Тому всі бажаючі можуть замовити посуд, підібравши цікавий малюнок і колір.

Пластикові тарілки та стакани з оригінальним малюнком послужать відмінною прикрасою ділового обіду або корпоративного банкету.

Одноразовий посуд від компанії Euro-Tara нічим не відрізняється від звичайного. З нього можна з такою ж зручністю як пити, так і їсти.

Зручний в застосуванні, практичний одноразовий посуд витісняє крихку порцеляну з ринку, набираючи обороти з продажу.

Можна подумати, що ламінований картон або пластик, з якого зроблені тарілки, стакани та столові прилади, небезпечний. Ні, навпаки.

Одноразовий посуд має ряд переваг:

  1. всі матеріали проходять сертифіковану перевірку за медичними та гігієнічним вимогам. Ніякої шкоди для людини вона не становить;
  2. їжа не змінює своїх смакових якостей. Незважаючи на те, що страви можуть бути й гарячими;
  3. цікавий дизайн і комплектація наборів привертає до себе велику увагу;
  4. витримує високі й низькі температури (чай, кава, суп, морозиво) і не змінює форму при використанні;
  5. продукти можна зберігати в холодильнику (навіть в морозильній камері) або використовувати для мікрохвильової печі, не побоюючись, що це спричинить будь-які зміни в якості їжі;
  6. одноразовий посуд не зіпсується навіть якщо в нього покласти жирну їжу;
  7. виделки, ножі та ложки не гнуться;
  8. посуд має невелику вагу та об'єм, що дозволяє переносити велику кількість;
  9. відмінно вміщається в невеликі пакети та сумки;
  10. після використання можна просто викинути в сміттєвий бак та інше.

Одноразовий посуд дуже легкий, надійний і не створює абсолютно ніяких труднощів при транспортуванні, тому і є хорошим вибором.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.