Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На що звертати увагу при виборі деталей на трактор

Різні поломки в ході активної експлуатації трактора неминучі. При цьому не має значення, яку модель або бренд техніки ви виберете. Це нормальне явище, якщо знати, де придбати запчастини на потрібну модель трактора.

На даний момент можна довіряти перевіреним постачальникам, так як вони надають гарантію. Решта ж тільки на словах є надійними, адже клієнту вони надсилають комплектуючі низької якості з працездатністю в місяць, в кращому випадку.

Щоб уникнути неприємних ситуацій, слід знати деякі нюанси з приводу вибору деталі на трактора, краще обирати деталі на сайті spk.in.ua.

На що звернути увагу?

Правил не так вже й багато, тому запам'ятати їх легко:

  1. перед покупкою уточніть модель свого трактора. Після отримання запчастини зіставте сумісність;
  2. уважно огляньте зовнішній вигляд деталі і самої упаковки;
  3. запчастина повинна відповідати заявленим характеристикам, а також ДСТУ;
  4. розгляньте запчастини на трактори і переконайтеся у відсутності слідів протікання, рідини та інших слідів експлуатації;
  5. якісні деталі завжди поставляються в фірмових упаковках з повною маркуванням.

У разі, якщо запчастини на трактори містять сліди іржі, облізлою фарби - можете бути впевнені, що деталь перебувала в користуванні. Клієнти дуже ризикують, встановлюючи подібні витратні компоненти, адже підвищується ймовірність завдати непоправної шкоди самому трактора. Зверніть увагу, що нові деталі не сильно відрізняються за своєю вартістю, але вони гарантовано краще.

Як відрізнити хорошу деталь?

  1. Високоякісні компоненти на трактора цілком і повністю відповідають заявленим розмірами. Для цього вам достатньо виміряти муфти або кріплення штангенциркулем і порівняти отримані дані. Мінімальні відхилення допустимі.
  2. Наявність гарантії оригінальності і якості. Про це розповість спеціальна пломба, клеймо або ж наклейка. Нічого не знайшли з перерахованого? Деталь, ймовірно, сумнівної якості.
  3. Якщо зовнішній вигляд містить будь-які вади - це шлюб. Терміново звертайтеся до продавця для вирішення проблеми.
  4. Не використовуйте ті деталі на трактора, які не володіють заявленими параметрами твердості.

Хороші запчастини на трактори в Україні продає інтернет-магазин spk.in.ua, так як є їх безпосереднім виробником.

Де купити якісні деталі на трактор?

Сайт магазину spk.in.ua спеціалізується на продажу запчастин для тракторів більшості виробників. Ми запропонуємо комплектуючі на трактора з доставкою по Україні, розширеною гарантією, а також індивідуальним добором.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.