Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обирати букмекерську контору

З кожним днем ​​кількість бажаючих зробити ставки на спорт росте. Люди бездумно створюють ігрові рахунки в надії збагатитися. Чому бездумно? А справа в тому, що не кожен гравець підходить до вибору букмекерської контори з усією серйозністю.

І це помилка номер один. Якщо ви вже вирішили для себе точно, що хочете стати професійним Беттером і отримувати прибуток, а не зливати свій депозит, готуйтеся до того, що процес заробітку на ставках не простий. І перше, що потрібно зробити - вибрати надійну і вигідну, за всіма умовами, букмекерську контору.

У мережі є багато сайтів, де є огляди БК з відгуками гравців (можливо чесними, а можливо і ні). Але чи завжди ця інформація справедлива? Однозначно ні. Чому важливо вибрати гарну БК ?! Відповідь на це питання дуже очевидна. Дізнатись більше про це та про те, що таке суперсистема бетсити, можна за посиланням.

Правильний букмекер відкриває гравцеві велика кількість можливостей. Беттер зможе збільшувати свій баланс ігрового рахунку і буде отримувати задоволення від ставок. В першу чергу рекомендується звернути увагу на легальність контори. Шахраїв в цій сфері досить багато. Навряд чи хтось із гравців мріє віддати свої гроші стороннім.

Вивчіть рейтинг букмекерських контор, відгуки гравців і відвідайте сам сайт. Там теж є багато корисної і цінної інформації. Як мінімум розділ "Політика конфіденційності" і "Про нас". Якщо ви вибираєте іноземного букмекера, не полінуйтеся перевести все, що там написано. Як правило, саме там ховається важлива інформація.

Надійність букмекерської контори

Надійність - це найважливіший фактор на який потрібно звернути увагу при виборі БК. При чому варто розуміти, що він універсальний для всіх категорій гравців. Розповімо на що потрібно звернути увагу починаючи співпрацю з бк: Найперше, що потрібно зробити, і про це ми вже написали вище, вивчити рейтинг БК та відгуки інших реальних гравців.

Зупиняйте свій вибір на компаніях з рейтингом 5 або 4 бали (десь замість балів ставлять зірки). Звичайно, рейтинг в 3 бали - це не вирок, але якщо ви тільки почали грати, обійдіть такі контори стороною.

Вік і популярність БК

Чим старше букмекер, тим більше шансів на те, що він уже став на ноги і цілком надійний. Але тут є й інша сторона медалі - популярність БК не говорить про її надійності. Розумні шахраї витрачають багато грошей на рекламу в соціальних мережах, щоб заманити до себе гравців. Тобто популярність - не показник надійності. А ось на вік компанії зверніть увагу.

Ліцензія

У надійних і перевірених букмекерів на сайті завжди буде розміщена інформація про ліцензії та регуляторі компанії.

У розділі "Контакти" або "Про нас" повинна бути вказана вся юридична інформація. Деякі БК дають посилання на сайт ліцензіара. Широта лінії, розпису і коефіцієнти Другий, важливий фактор - широта лінії, тобто кількість спортивних подій, на які ви можете зробити ставку. З кожним роком цей параметр стає більш гнучким, в лініях БК з'являються нові пропозиції. Правда такі вишукані страви до вподоби не всім.

Головне те, що найпопулярніші види спорту представлені абсолютно у всіх БК. Спираючись на цей параметр, вибір букмекера залежить від особистих переваг гравця. І логічно, що якщо ви збираєтеся робити ставки чисто на кіберспорт, то саме наявність цієї дисципліни стане вирішальним при виборі БК. Те ж саме можна сказати і про розпису ставок на події в лінії (перелік парі, доступних в рамках тієї чи іншої події).

Будь-легальний букмекер намагається розписати кожен матч так, щоб задовольнити будь-якого гравця. Коефіцієнт - черговий важливий параметр на який варто звернути увагу. В ідеалі підібрати саме такого букмекера, який не тільки запропонує хороші коефіцієнти, але і надасть великий вибір подій зі світу спорту.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.