Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Бонуси букмекерських контор - що треба знати

Бонуси букмекерських контор - це заохочення бетторов, що представляють собою грошові кошти або інші привілеї, завдання яких - залучення нових клієнтів та утримання існуючих.

Бонуси нерідко називають акціями, спеціальними пропозиціями і програмами букмекерів.

У даній статті ми докладно розглянемо види бонусів букмекерських контор.

Вітальний бонус

Вітальний бонус - це акція для нових гравців, яка представляє собою нарахування клієнту бонусу при першому поповненні рахунку.

Як правило, сума бонусу залежить від суми депозиту.

Перед реєстрацією в букмекерській конторі необхідно вивчити правила привітального бонусу. У різних компаніях положення та умови такої акції можуть детально відрізнятися, але залишатися схожими за змістом.

Бонус дорівнює певному відсотку від першого депозиту (100% або 50%). У певних ситуаціях для отримання привітального бонусу потрібно зробити ставку на певну суму і коефіцієнт, при цьому сума бонусу дорівнює сумі першої ставки.

Бонус має обмеження: від десяти до сотень умовних одиниць.

Акція спрацьовує автоматично і зазвичай у вигляді фрібета (безкоштовної ставки) після виконання умов. Фрібет - сума, яку можна поставити, але не можна вивести, при цьому в разі виграшу такої ставки гравець отримує лише суму чистого прибутку без суми ставки.

У деяких випадках для виведення бонусу і виграних на ньому коштів необхідно зробити певну кількість ставок на суму першого депозиту або бонусу.

Можливість отримати вітальний бонус обмежена в часі (зазвичай, термін становить тиждень). Дізнатись більше про бонусы 1xBet можна за посиланням.

Для отримання привітального бонусу може знадобитися реєстрація за посиланням партнера або введення промокодом при реєстрації, який можна знайти на сайті букмекерської контори.

Фрібет

Фрібет (безкоштовна ставка) - це вид бонусу, який представляє собою умовні кошти, які беттор може поставити і згодом виграти реальну грошову суму.
При виграші такої ставки беттор заробляє лише чистий прибуток, а сума фрібета; не повертається.

Фрібети є найпопулярнішою різновидом бонусів БК і надаються клієнтам в рамках акцій і програм лояльності. Так, вітальний бонус новому гравцеві часто видається у вигляді безкоштовної ставки.

Правила використання фрібетов у різних компаній приблизно однакові: беттор повинен використовувати свою безкоштовну ставку в обмежений термін (тиждень), при цьому ставити фрібети на скачки або НЕ букмекерські продукти заборонено.

Деякі контори вважають обов'язковим ставити фрібет цілком, інші ж дозволяють розділити його.

Безкоштовні ставки не можна вивести як грошові кошти.

Кеш-бонус

Кеш-бонус - це акція, виражена в реальних грошових коштах, що нараховуються на ігровий рахунок беттора.
Як правило, кеш-бонус спрямований на перший депозит, але може нараховуватися в рамках і інших акцій.

Правила використання такого бонусу об'єднані однією метою: відіграш суми кеш-бонуса для можливості подальшого виведення коштів.

Чим більша сума кеш-бонуса, тим більше ставок потрібно зробити для виведення коштів.

Деякі букмекери встановлюють мінімум в коефіцієнтах для укладення парі при прокручуванні бонусу і обмежують можливість відіграшу в часі.

Програма лояльності

Програма лояльності - це багаторівнева система нарахування бонусів постійним клієнтам букмекера.
Зазвичай такі програми представляють собою нарахування бонусів за нові депозити або ставки, які згодом можна обміняти на фрібети, кеш-бонуси і цінні призи.

Деякі букмекери реалізують програму лояльності як віртуальний клуб для активних бетторов.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.