Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Дитячі іграшки: популярні пропозиції 2021

Ми звикли до того, що існує мода на одяг, парфумерію, прикраси, але виявляється маркетологи щорічно складають рейтинг іграшок, які будуть популярні у наступному році

Так у 2021-му прогнозується зростання продажів в цій категорії товарів. Кризова ситуація, пандемія, серія локдаунів, як і інші складні періоди в історії людства, зазвичай посилюють потяг до краси, розваг, оригінальних пропозицій. Дорослі прагнуть подарувати радість своїм дітям і в цьому їм допомагає інтернет-магазин Панама https://panama.ua/categorys/76271/, в каталозі якого представлено безліч оригінальних іграшок.

Треба визнати, що сучасні хлопчики та дівчатка стали більш вимогливі до розваг, а їхні смаки істотно відрізняються від того, що подобалося батькам у дитинстві. Наприклад, понад 70% дітей більше люблять грати вдома, ніж у парку, приблизно така ж кількість вибирає собі в партнери друзів, а решта – дорослих.

Основні пріоритети – багатофункціональність і особливі можливості

Хлопчики та дівчатка вже не хочуть задовольнятися простими моделями, бо вони нічого не вміють робити самі. Наприклад, дівчатка просять купити пупса або ляльку, що можуть плакати, вимовляти окремі слова або фрази, а також лялькові будиночки, в яких відкриваються вікна й двері, запалюється світло. Хлопчиків більше цікавлять радіокеровані транспортні засоби, ніж звичайні машинки з рухомими колесами. 

Виробники іграшок працюють в умовах жорсткої конкуренції та намагаються здивувати свою цільову аудиторію інноваційними, розвивальними варіантами, які здатні стати захопливою розвагою. Пропонуємо огляд іграшок, популярних у 2021 році:

  1. Сюрприз. Діти люблять все несподіване й непередбачуване. Тому, як і раніше їх цікавлять багатошарові варіанти. Більшою мірою це стосується дівчаток. Вони готові розгортати кілька шарів паперу з різними аксесуарами, щоб дістатися до самої ляльки.
  2. Слайм. Це антистресова пропозиція, яка зацікавить не тільки дітей, а й деяких дорослих. У звичайному стані слайм (лизун) тягнеться, а при стисканні ущільнюється. Варіанти можуть бути різними за текстурою та рівнем м'якості. Також вони світяться у темряві, доповнені блискітками.
  3. Ляльки. У тренді тематичні моделі з етнічними особливостями – мулатки з кучерявим волоссям, красуні в екзотичних нарядах, а також варіанти з максимальним рівнем рухливості. Особливий інтерес викликають великі набори, в які входить все, що необхідно сучасній ляльці (автомобіль, власний будинок, меблі, побутові речі)
  4. Сюжетні конструктори. Найчастіше вони виконані на основі популярних анімаційних серіалів, фільмів або казок. Важливо, щоб в комплекті були присутні тематичні фігурки, які спільно з побудованим об'єктом стануть основою для відтворення ігрових сюжетів. Дитина буде не тільки управляти кожним персонажем, а й самостійно озвучуватиме його.
  5. Програмовані роботи. Це досить різноманітна група. Іграшки-роботи можуть бути виконані у формі конструкторів. Функціонал складається з цілого ряду можливостей. Вони вміють танцювати, записувати й відтворювати голосові повідомлення, виконують певні команди, відгукуються на власне ім'я. Такі варіанти зазвичай призначені для підлітків. Дітям молодшого віку пропонуються моделі у вигляді тварин, ляльок, інопланетян, космонавтів. Основні особливості – висока рухливість, можливість створювати різні світлові та звукові ефекти, а також виконувати деякі завдання.

Серед інших популярних пропозицій відзначимо настільні ігри, литі моделі, які є точною копією ретро автомобілів, інтерактивних тваринок-малюків, що потребують особливого догляду.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.