Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Які вітаміни варто приймати регулярно?

Зміна клімату і умов навколишнього середовища впливає на наш організм, тому важливо зміцнювати імунітет незалежно від пори року і стану здоров'я. Адже навіть здоровій людині іноді потрібно купити вітаміни на сайті https://vitaminka.com.ua/ та приймати їх певний час, щоб не вибиватися зі звичного ритму життя.

Вітамін А

Незамінний в сезон застуд і вірусів. Крім підтримки імунітету, вітамін А сповільнює ще і природне старіння організму, прискорює ріст волосся і загоює рани. У складі вітаміну А ретинол, властивості якого сприяють коректній роботі органів зору. При нестачі цього елемента може з'явитися куряча сліпота (неможливість розрізняти предмети в темряві).

Вітаміни групи B

Вітаміни групи В беруть комплексно, в складі йде:

  1. Вітамін B2 (рибофлавін) - бере участь у всіх обмінних процесах. Відповідає за нормальне функціонування органів зору, хороший стан шкіри і слизових оболонок.
  2. Вітамін B5 (пантотенова кислота) - сприяє швидкому загоєнню ран.
  3. Вітамін B9 (фолієва кислота) - підтримує роботу імунної та кровоносної систем.

При комплексному прийомі вітамінів групи В зменшиться кількість запальних процесів, організм буде краще протистояти вірусам.

Вітамін D

Важко знайти людину, яка б не чула про користь вітаміну D:

  1. сприяє підвищенню імунітету;
  2. відіграє важливу роль в нормальному функціонуванні щитовидної залози;
  3. відповідає за нормальне згортання крові;
  4. підвищує м'язовий тонус;
  5. бере участь в регуляції артеріального тиску і серцебиття.

Вітамін D вважається незамінною складовою вітамінного комплексу в зимовий час і міжсезоння, адже він сприятливо впливає на імунітет, дозволяючи впоратися з апатією, пов'язаної з відсутністю сонця.

Вітамін С

Вітамін С допомагає в боротьбі з запальними процесами, коли у вас застуда або ГРВІ. Прийом вітаміну С у вигляді таблеток буде набагато ефективніше чаю з лимоном, який багато хто вважає чудодійним способом швидше одужати.

Вітамін E

Вітамін Е - це натуральний антиоксидант. Він бореться з вільними радикалами, сповільнюючи процеси природного старіння. Саме він активно сьогодні просувається маркетологами, оскільки багато хто хоче довгий час залишатися красивими і здоровими. Продається в формі капсул і масляного розчину.

Є вітамінні комплекси, призначені для чоловіків, жінок або дітей, що враховують потреби саме цієї категорії людей.

Користується високим попитом Омега 3, що виготовляється з жиру морських риб.Ето речовина зменшує в'язкість крові і "поганий" холестерин і рекомендуються при захворюваннях:

  1. ендокринної системи;
  2. нервів і мозку;
  3. серця і судин;
  4. алергії;
  5. шкіри;
  6. органів травлення.

Завжди дотримуйтеся рекомендацій щодо застосування різних добавок і зберігайте їх так як вказано на упаковці. Якщо після застосування засобу буде помічено погіршення самопочуття, то прийом необхідно припинити, так як можливо у вас є непереносимість якогось із його компонентів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.