Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати жіночий спортивний костюм для прогулянок, занять спортом і дому?

Практично у кожної дівчини є спортивний костюм, бо це найзручніший одяг для дому, прогулянок та інших цілей. При цьому багато хто думає, що можна придбати один костюм і використовувати його для всіх випадків життя. Насправді так не вийде. У деяких випадках ви не будете себе відчувати так комфортно. Тому краще купувати жіночі спортивні костюми для кожного випадку окремо, про що сьогодні і поговоримо. Також розберемося із загальними критеріями при виборі.

На що дивитися при покупці?

Обов'язково врахуйте чотири моменти:

  1. костюм повинен бути міцним і зносостійким, через те, що використовувати ви його будете інтенсивно;
  2. правильно підбирайте костюм в інтернет-магазині Jolly's під сезон, а не тільки вид занять, щоб ви не відчували дискомфорт;
  3. костюм обов'язково повинен ідеально на вас сидіти, щоб було зручно в будь-яких умовах;
  4. відразу визначитеся з метою покупки костюма, щоб даремно не дивитися варіанти, які спочатку не підходять.

Як вибрати за призначенням?

Ось кілька прикладів:

    1. Прогулянка. Вам повинно бути зручно в такому костюмі вдома, на прогулянці по парку або на шашликах. Для літа краще купувати світлі закриті костюми, щоб захистити себе від комарів ввечері. У комплект повинні входити штани, футболка і вітровка. А ось для зими краще придбати утеплений костюм. Перед тим як придбати потрібний костюм, радимо переглянути за посиланням каталог швейної фабрики Jolly's.
    2. Пробіжки. Зазвичай бігають в будь-який час року вранці або ввечері. Навіть влітку є ймовірність замерзнути. Якщо ви просто бігаєте у себе біля дому вранці або в парку, можете купувати костюм з натуральних і синтетичних матеріалів. Для далеких пробіжок краще взяти костюм з тканини, що не промокне з часом і не стане натирати.
    3. Тренажерний зал, йога, танці і так далі. Тут потрібно вибирати костюми, які будуть щільно на вас сидіти. Наприклад, таким чином ви не зачепитеся ні за що в тренажерному залі. Плюс, такі костюми повинні бути еластичними.
    4. Дім. Краще купувати костюм з натуральних матеріалів. Він повинен бути максимально зручним. У комплекті повинні бути штани, кофта, шорти і топ. Плюс, вибирайте модель, яку ви без проблем зможете попрати в машинці.

Особливих труднощів при виборі немає виникнути. Вам потрібно тільки точно визначитися з тим, для чого ви купуєте костюм.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.