Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Обираємо льодогенератор

Як вибрати льодогенератор

Умивання льодом омолоджує шкіру, крижаний компрес добре знімає біль від удару, пара кубиків льоду швидко охолодить улюблений напій. А в жаркий літній час лід просто незамінний для приготування легких освіжаючих напоїв, особливо на дачі або в заміському будинку. Для виготовлення льоду ми зазвичай використовуємо холодильник і спеціальні формочки, але існують і більш «розумні» пристрої - льодогенератори.

Який льодогенератор краще вибрати

Льодогенератор - прилад, який за допомогою спеціального випарника і холодильної установки перетворює воду на лід. Пристрій і принцип роботи льодогенератора дозволяє виробляти високоякісний чистий харчової лід. А ось готувати кубики фруктового льоду або використовувати для приготування льоду воду з будь-якими добавками, в тому числі настоями і відварами рослин в ньому не можна.

Льодогенератори поділяються на промислові, які використовуються в ресторанах, барах, готелях, і побутові, призначені для домашнього використання. Щоб обрати льдогенераторы промышленные в jv-kontakt.com - переходьте за посиланням.

Продуктивність льодогенератора- це один з найважливіших показників, що визначають вибір. Важливо переконатися, що ви вибираєте обладнання яке буде виробляти достатньо льоду для вашої роботи. Кожен заклад громадського харчування відрізняється від іншого і вимагають різних кількостей льоду. Правильно підібраний льодогенератор не відставатиме від попиту, і не буде створювати надлишок льоду, який в кінцевому підсумку буде по-просту викинутий.

Як вибрати льодогенератор для бізнесу

Як тільки людина оцінила корисні властивості і можливості льоду, вона уже не розлучалась з цим даром природи. З давніх часів люди обладнали для зберігання м'ясомолочних продуктів і риби льохи, в які вкладали заморожені брили річкової та озерної води, вирізані взимку на найближчих річках. Навіть влітку температура в них не піднімалася вище мінус п'яти градусів за Цельсієм.

Ця характеристика обладнання визначається кількістю продукту, що виробляється їм за одиницю часу. Оцінюючи його, зазвичай мають на увазі кількість кілограмів продукції, вироблена протягом доби. Ця характеристика може коливатися в залежності від температури повітря в приміщенні і температури води, що подається на випарники. Ідеальними умовами вважають температуру повітря, що дорівнює 21 С, і температуру води в 15 С. При покупці апарату потрібно враховувати, що коливання зазначених температур можуть істотно вплинути на паспортну продуктивність пристрою.

Охолодження і перехід холодоагенту з газоподібного в рідкий стан відбувається, як ми вже встановили, в конденсаторі агрегату. Охолодити його можна по-різному. У побутових холодильниках, наприклад, охолодження конденсатора відбувається природно, шляхом віддачі тепла з поверхні конденсатора навколишньому повітрю. Зі збільшенням продуктивності обладнання, його теплові характеристики виростуть настільки, що природного охолодження буде недостатньо. У таких випадках застосовується примусове охолодження, водяне і повітряне.

Як вибрати професійний льодогенератор

Жорстка вода здатна привести обладнання в непридатність завчасно і серйозно знизити якість льоду. Щоб уникнути проблем, необхідно зробити аналіз води на наявність солей кальцію і магнію. Якщо це показник перевищує 3,99 мг - екв / л, краще подбати про її пом'якшенні. Приладів для цього у продажу більш ніж достатньо: фільтри - глечики, іонообмінні, безреагентниє і електромагнітні установки.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.