Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо мотоблок правильно

Як вибрати мотоблок - рекомендації фахівців

В першу чергу потрібно звернути увагу на двигун. Деякі мотоблоки оснащені бензиновими, а інші - дизельні. Перші, як правило, менш потужні і дозволяють працювати автономно - на будь-якій відстані від будинку. Зате другі більш витривалішими і важче, ступінь їх продуктивності і витривалості набагато вище.

При виборі на сайті https://vse-motobloki.com.ua варто також звертати увагу на механізм передачі крутного моменту. У мотоблоків він може бути реалізований за рахунок валу відбору потужності або пасової передачі.

Також потрібно звернути увагу на потужність. Унікальну пораду тут дати неможливо - все залежить від запитів конкретного користувача.

Нарешті, не можна забувати про функціональність. Одним покупцям потрібно тільки орати землю, в той час як інші хотіли б придбати більш багатофункціональну техніку, яка допомагає з різними видами робіт.

Як вибрати мотоблок для дачної ділянки

Того року свекруха попросила облагородити прилеглу до її дачній ділянці територію, в цьому році моя дружина вирішила зробити замість газону грядки. Перша думка, яка у мене виникла, як уникнути каторжної праці і полегшити собі роботу. Тоді-то я вирішив придбати мотоблок.

Коли прийшов в магазин, приємно здивувався кількості різноманітного розважування: прибирання снігу, перевезення вантажу, догляд за клумбами і газоном і тд. Очі від широкого асортименту розбіглися))

Мотолобкі поділяються на 2 види: за вагою і за типом палива. Бензинові моделі важать менше, ніж дизельні. Насадки і навісне обладнання ділиться за функціональним призначенням: обробка грунту, покіс трави, посадка і посів, перевезення та інше. Оскільки головне завдання машинки - орати, в стандартній комплектації передбачено набір фрез (від 2 до 6 одиниць) і обмежувач глибини. Додаткові насадки вибираються виходячи з особистих переваг.

Якщо потрібно обробити невелику ділянку, то можна вибрати легкий мотоблок (вага до 80 кг). Якщо ділянка які раніше не піддавався обробці, то ефективніше буде середній (до 120 кг). У разі, коли потрібно працювати на ділянці понад 1 гектар, потрібно важкий дизельний мотоблок, вага якого доходить до 350 кг.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.