Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Маніпулятори в оренду. Різновиди

Для здійснення будівельних робіт застосовується велика кількість спецтехніки. Залежно від масштабу роботи можуть бути задіяні різні важкі машини, що виконують певну функцію. Завдяки розвитку сучасних технологій були створені універсальні типи спецтехніки, здатної замінити не одну одиницю машин.

Додатково, така машина як маніпулятор, може здійснювати інші види робіт, але для нечастого застосування купувати такий силовий агрегат не рентабельно. Альтернатива - оренда маніпулятора від https://manipulyator.com.ua на необхідний термін.

Які маніпулятори бувають

Залежно від сфери застосування можуть використовуватися різні типи маніпуляторів. Модельний ряд, пропонований в оренду має конструктивні особливості техніки, здатної здійснювати всі необхідні дії на невеликій ділянці. Розділяють кілька основних різновидів агрегату:

  1. маніпулятор-довгомір;
  2. низькорамний маніпулятор;
  3. маніпулятор-всюдихід.

Особливістю маніпулятора-длинномера полягає в можливості транспортування матеріалів значної довжини. Це можуть будматеріали, металоконструкції і інші вироби.

Для низькорамного агрегату характерно перевезення негабаритних по висоті вантажів, і транспортування певних типів техніки. Досить поширена і затребувана модель маніпулятора, якщо врахувати, що транспортувати з одного об'єкта на інший доводитися часто, особливо якщо це будівельна компанія.

Всюдихід - маніпулятор, назва якого говорить сама за себе. Під час осінньо-зимового періоду даний тип маніпулятора особливо популярний і практичний. Завдяки конструктивним особливостям даного агрегату, він може проїхати скрізь, де є погані дороги, підйоми і нерівності.

Економія і універсальність застосування - основні параметри при оренді маніпулятора певного типу. Даний агрегат досить дороге обладнання, тому дозволити собі купити його може не кожна фірма, тим більше якщо сфера діяльності компанії спрямована на періодичні проведення певних робіт.

У зв'язку з цим цілком доречним стане вибір на користь оренди маніпулятора певного модельного ряду разом з водієм. Маючи навички та досвід поводження з технікою, фахівець з управління машиною зможе в короткі терміни організувати всі необхідні роботи. Можлива оренда техніки на невизначений термін, але не менше ніж на 4 години. При постійній співпраці з компанією з надання оренди маніпуляторів, для постояльців буде діяти знижка.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.