Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Варто спробувати, або чому впевнені жінки обирають Agent Provocateur

Справжня спокуса, витончена еротика та екстравагантна провокація з нальотом ретро – характеристики, що найчастіше звучать у відгуках на продукцію цього бренду. Його рекламні ролики швидко набирають мільйони переглядів та жваво обговорюються, а до офлайн-бутіків стоять черги в 16 країнах світу. Хто б міг подумати, що невелика дизайнерська компанія з виробництва спідньої білизни, створена у консервативній Великобританії, завоює шалену популярність?

З чого все починалося

З часу виходу першої колекції минуло майже 30 років, вона побачила світ у 1994 р. Син дизайнерки Вів'єн Вествуд, відомої своїм бунтівним норовом, Джозеф Корр і його дружина Серена Різ розробили абсолютно некомерційну лінійку білизни: красиві та дорогі моделі у рожевих і чорних тонах, вишукане мереживо, атласні стрічки – усе нагадувало вінтажний будуар. У той час це було немодно. Проте колекція «вибухнула». Попри приголомшливу відвертість, філософія компанії полягає у тому, щоб «приховати, а не виставити на огляд». Agent Provocateur це блискуче вдається.

Тоді відкрився перший бутік у Лондоні, через 5 років компанія запустила сайт. Статистика свідчить про майже 45 мільйонів відвідувань сторінки кожного місяця. Для компаній, що працюють у цій сфері, онлайн-платформа стала еталоном, а жінки з усього світу мріють поповнити свій гардероб вишуканою білизною.

У чому секрет? Дизайнери зізнаються, що при створенні білизни думають не про тенденції ринку, а намагаються передати власні відчуття й показати, що насправді потрібно клієнтам. Креативна директорка Сара Шоттон в недавньому інтерв'ю заявила, що створює одяг не для чоловіків, та навіть не для того, аби вони на нього дивилися. Кожна деталь колекції – виключно для жінок. Справжніх. Різних. У рекламних кампаніях понад 20 років знімаються звичайні люди: стрункі легкоатлетки, ефектні plus size (розмір не має значення, запевняють Agent Provocateur) та зірки світового масштабу.

Парфумерія – ще один успішний проєкт

Дебютний аромат Agent Provocateur презентували у 2000 р. Компанія знов відзначилася: квітковий дерево-мускусний букет був абсолютно не схожим на ті, що мали попит на тогочасному ринку. Фахівці одразу назвали композицію елегантною, вишуканою і… старомодною. Та це не завадило її популярності.

Вишукане ретро швидко завоювало серця прихильників. Аромат навіть не намагається бути в тренді чи догодити комусь, а особа, що його носить, робить це не аби звабити когось – лише через те, що сама так хоче. Погодьтеся, подібні відгуки працюють краще за будь-яку рекламу. Парфум досі продається.

За понад 20 років «Агент Провокатор» випустив більш ніж 10 ароматів, кожен з яких зчинив хвилю бурхливих обговорень. Витончені, часом несподівані ноти, дизайн упаковки, навіть назва – кожна деталь варта уваги. Парфумована вода вигідно вирізняється серед аналогів та дає кожній жінці шанс відчути себе особливою.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.