Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Футбольні події літа 2021

Влітку 2021-го зійшлося дуже багато чинників:

Головні зірки «Барселони», «Сіті», «Тоттенхема», «Реала» і «Ювентуса» можуть піти. Більшість з них не просто лідери, а символи своїх команд в 21-м столітті. Головні герої нової хвилі - Ерлінг Холанд і Кіліан Мбаппе - хочуть рости і виходити на пікову потужність. У цю ж категорію можна віднести Санчо, Доннарумма і Камавінга.

Великі клуби активно змінюють тренерів: «ПСЖ», «Інтер», «Реал», «Челсі», «Баварія», «Лейпциг», «Боруссія» Д, «Боруссія» М, «Байєр», «Рома», «Наполі »,« Лілль »,« Ліон »і« Тоттенхем »проведуть перший трансферне вікно з новими наставниками. Можливо, до цієї категорії приєднаються «Барселона» і «Ювентус». Влітку пройде чемпіонат Європи, який завжди стимулює додаткові трансфери. Актуальна таблица чемпионата швеции по футболу - за посиланням.

Противагу всім цим факторам тільки один - економічна криза. Намічається серйозне протиріччя між продавцями, які будуть прагнути продавати гравців за старими завищеними цінами, і покупцями. Це не зупинить угоди, але вони стануть проходити складніше і довше

  1. Лео Мессі і його майбутнє. Контракт закінчується, офіційного рішення поки не озвучено. Розклад суперечливий: «Барса» не може повторити поточну зарплату, сам проект в стадії перебудови і претендувати на перемогу в ЛЧ в наступному сезоні буде важко. При цьому є чіткий інтерес «ПСЖ», де заплатять більше, там залишається Неймар, знайомий тренер аргентинець Почеттіно і плани щодо посилення. З іншого боку, Лео вже майже рік не робив кроків у бік. Є відчуття, що він передумав і все-таки залишиться.
  2. В цілому грандіозні зміни в «Барселоні». Незалежно від рішення Лео новий президент анонсував перестановки. Які саме - підуть Куман, Піке, Бускетс, 8-10 футболістів, - поки незрозуміло. Жоан Лапорта: «Ми рано вилетіли з Ліги чемпіонів, Ла Ліга була нез'ясовно програна. Буде прийнято безліч рішень. Ми повинні наполегливо працювати, у «Барси» повинна бути конкурентоспроможна команда в національних турнірах і в Лізі чемпіонів. Це кінець циклу». Захід дуже серйозний, якщо, звичайно, це не риторичний прийом, щоб заспокоїти вболівальників після програного чемпіонату. Стежимо.
  3. Агуеро залишив «Сіті», Вейналдум - «Ліверпуль», Депа йде з «Ліона». Серхіо більше 10 років був обличчям нового «Сіті», символом його багатою і успішною епохи. Кун став рідко грати в Манчестері, але він ще в повному порядку і зможе тримати рівень 2-3 роки. Як і Вейналдум. Депа молодий і готовий зробити другу спробу підкорення топ-клубу після невдачі в «МЮ». Чи прийдуть всі вони в «Барсу»? Якісне посилення для каталонців, але про ці переходах поки повідомляють тільки інсайдери. Якщо Агуеро і Вейналдум за їхньою версією вирішене питання, то по Депа є сумніви. Очевидно, перш за все фінансові.
  4. Мбаппе йде з «ПСЖ»? Контракт закінчується влітку 2022. «ПСЖ» продовжив Неймара, Ді Марію, Наваса і Дракслера, але головний актив «Парижа» все ще тримає інтригу. Очевидно, Кіліан хоче в «Реал», а «Реал» дуже хоче його, але незрозуміло, наскільки «Мадрид» може потягнути трансфер. Ускладнює ситуацію позиція власників «ПСЖ», які наполегливо прагнуть зберегти Мбаппе, а вони вміють бути переконливими, що вже показали в історії з Неймаром. Чи не пішли на поступки в переговорах з «Барсою», ризикнули, взяли паузу і навесні перепідписали контракт, хоча ще півтора роки тому це здавалося нереальним.
  5. Серхіо Рамос прощається з «Реалом»? Гравець пропустив більшу частину сезону через травми і в результаті не потрапив в заявку Іспанії на Євро. Остаточного рішення за договором з «Реалом» немає. «Реал» хоче продовжити контракт на 1 рік з пониженням, Рамос - на 2. За даними Marca, Флорентіно Перес готовий відпустити захисника, якщо домовленість стане неможливою. У «Реала» є Мілітао і Начо + на правах вільного агента в Мадрид переїде Алаба.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.