Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Сонцезахисні окуляри - як обрати

Сонцезахисні окуляри в усі часи вважалися модним атрибутом. Хоча спочатку їх випускали практично однієї форми, не замислюючись про дизайн, адже вони призначалися тільки для захисту очей від УФ-випромінювання.

Фільтри і рівень захисту

Дійсно якісна продукція, представлена на сайті https://sunglasses.ua/ray-ban, має маркування, яке розташовується на внутрішній стороні дужки. Там же знаходяться дані щодо ультрафіолетових променів. Позначається цифрами 0-4. Колір лінзи ролі не грає.

  1. 0 Лінзи полегшеного типу, які практично не здатні відфільтрувати світло.
  2. 1 Затримують сонячні промені на 40-80%.
  3. 2-3 Прекрасне рішення для щоденного носіння. Прекрасно поглинають промені сонця.
  4. 4 Подібні зразки використовуються в походах на льодовики і пустелі. Поглинають практично 100% променів.

Оптимальним рішенням стане покупка аксесуара, який має позначення в 2-3. Подібний атрибут здатний поглинути до 90% сонячних променів.

Для захисту від світлових хвиль до 400 нанометрів включно використовуються вироби з маркуванням UV400. Цей критерій відповідає за захист очей. Для спортивних змагань застосовуються конструкції з позначкою UV600.

Switch

Switch interchange sunwear - це, можливо, ті самі сонцезахисні окуляри, які ви незабаром придбаєте. Унікальна магнітна змінна система дозволяє миттєво поміняти лінзи. Високоенергетичні магніти міцно утримують лінзи на місці, а поляризовані лінзи не тільки збільшують продуктивність на прибої або схилах, вони будуть також захищати ваші очі.

Як підібрати скло лінзи

Йдеться про матеріал виготовлення лінзи. Підвищену міцність і стійкість до подряпин характеризуються оптичне скло. Чи переживуть падіння і легкі удари пластикові елементи. Краще від обох поєднав в собі полікарбонат. Забарвлення має значення. Покращує видимість сірий колір. Відмінне рішення для водіїв. Для збільшення контрастності використовується помаранчевий або жовтий фільтр. Дозволяє насолодитися глибиною кольору. Користуються попитом у любителів зимових видів спорту.

За контрастність і оптимальну балансування кольору відповідають коричневі лінзи. Прекрасний захист очей від ультрафіолетових променів. Для тривалого використання відмінним рішенням стане фіолетовий або червоний фільтр. Зелені лінзи не дозволять очам втомитися. Тона в них будуть виглядати природно. Покращують кольору сині лінзи. Використовуються тільки з естетичних міркувань.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.