Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості автомобільних ключів

Автомобілі вже давно перестали бути засобом розкоші, в наші дні - це скоріше життєва необхідність, без якої в умовах активного життя складно обійтися.

Наявність автомобіля тягне за собою безліч нюансів, якщо відкинути традиційну заправку і витрати на ремонт, дуже частою проблемою є втрата автомобільного ключа. У чому труднощі і які загрози таяться спробуємо розібратися.

Спочатку варто сказати, що ключ для автомобиля в Киеве сам по собі істотно відрізняється від звичайних, якщо мова йде про дорожчі моделі авто. Це спеціальні пристрої, які відповідають за цілий ряд функцій.

Функції автомобільних ключів

Головною функцією, яка і так всім зрозуміла, є відкриття-закриття дверей авто, але тут варто зазначити один важливий нюанс, за допомогою автомобільного ключа можна закривати і відкривати двері дистанційно. До інших функцій ключа можна віднести наступні:

  1. включення/відключення запалювання;
  2. можливість включити/вимкнути дистанційно сигналізацію;
  3. управління імобілайзером;
  4. можливість відкрити задні двері багажника не активувавши сигналізацію;
  5. швидка ідентифікація машини на великій парковці.

Всі ці та безліч інших функцій можна активувати за допомогою невеликого ключа, який добре лежить в руці і зручний у використанні. Правда, в даному випадку переваги іноді перетворюються в мінуси.

Коли необхідна заміна автоключів?

Як вже було сказано вище автоключ річ ​​невелика, компактна і в деякому роді навіть делікатна. Тож не дивно, що дуже часто бувають випадки, коли ключ просто втрачається, або ламається. Ситуація не з приємних і вимагає швидкого вирішення, саме тому потрібно заздалегідь визначити контакти компаній, які виготовляють автоключі. Добре, зараз їх досить багато, і вони можуть надати, як оригінал, так і дублікат.

Що впливає на справність ключів?

Так як автомобільні ключі дуже часто ламаються, виникає цілком резонне запитання, як від цього вберегтися? Потрібно розуміти, що вони дуже чутливі до перепадів температури, не бажані, як високі та й низькі градуси. Також варто зберігати ключі в місцях де немає вологи, електромагнітних хвиль, все це також впливає на термін експлуатації ключів, не кажучи вже про механічні пошкодження.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.