Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Коли потрібна оцінка нерухомості

Для власників об'єктів різного призначення, а також людей, які бажають купити нерухомість послуги експертної оцінки нерухомого майна виявляються вкрай затребуваними. Саме експертна оцінка нерухомості вважається найбільш розповсюдженим різновидом оцінок і дозволяє без зайвих втрат часу і фінансів отримати точні дані по вартості квартири, будинку із земельною ділянкою або конкретного будинку. Щоб надати клієнту послугу на вищому рівні, фахівець зобов'язаний враховувати ряд важливих аспектів, серед яких:

  1. Тип нерухомості;
  2. розташування об'єкта;
  3. середня ціна зведення аналогічного будівлі;
  4. рівень цін на нерухомість.

Багато що залежить і від поточної ситуації на ринку, а значить не маючи джерела достовірної інформації і не володіючи необхідними знаннями і навичками належним чином оцінити нерухомість не вийде. Як повідомляє сайт Реал Експерт, чим більше місто, де розташовується об'єкт, тим складніше оцінювачу точно виконати поставлене завдання. Але співробітники оціночної компанії готові до виконання завдань будь-якого рівня складності навіть в Україні.

Вартість послуг залишається демократичною протягом усього періоду роботи організації. На сьогоднішній день досвідчений незалежний експерт оцінить ваше нерухоме майно, якщо мова йде про будинок або квартирі, всього за 700 гривень. При чому всі необхідні операції будуть виконані протягом одного робочого дня. Що ж стосується комерційних та інших нежитлових споруд, то тут ціна може змінюватися - точну суму дізнавайтеся у менеджерів.

Оцінка нерухомості

Вчиняти будь-які угоди, пов'язані з нерухомістю допустимо тільки за умови коректно проведеної оцінки, а також її реєстрації відповідно до чинного законодавства і нормативних актів. Договір купівлі-продажу передбачає обов'язкову оцінку нерухомості, а для інших угод вона бажана адже суттєво спрощує їх укладання. Якщо порівняти вартість послуг з оцінки нерухомості в Україні з аналогічними розцінками перевірених американських і європейських компаній, то можна переконатися в тому, що наші виконавці працюють за безцінь! Так що навіть при обмеженому бюджеті ви зможете виділити кошти на цей захід.

Ситуацій, коли без точної оцінки нерухомості не обійтися досить багато. Оформлення договору купівлі-продажу є найпопулярнішою з них, але далеко не єдиною. Так, якщо до складу статутного капіталу організації необхідно включити спорудження, без його оцінки не обійтися. Також процедура обов'язкова при даруванні нерухомості. Отримати кредит під заставу такого майна без експертної оцінки також не вийде. Без послуги практично неможливо оцінити нанесений вандалами, стихією або іншими факторами шкоди будівлі. І цей перелік далеко не повний!

Вкрай важливо довірити оцінку своєї нерухомості компетентному і незалежному експерту, щоб в достовірності отриманих даних і їх законному оформленні сумнівів не виникло. Співпрацюючи з компанією професіоналів, вам не доведеться переживати за результат виконаних робіт.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.