Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Онлайн позика - що це за послуга і хто може нею скористатися?

Мікрокредитування є досить "молодим" видом кредитування, але вельми перспективним. Обумовлено, це тим, що МФО пропонують потенційним клієнтам швидкі позики без зайвих питань, довідок та поручителів. Завдяки такому підходу, багато позичальників звертаються за грошима не в банк, а у МФО. Єдиний недолік мікрокредиту - це висока процентна ставка. Позичальників даний факт не відштовхує, оскільки відсоток з лишком покриває все те нервування, яке очікує їх у банку.

Даний вид кредиту являє собою видачу грошей у борг фізособам шляхом переведення суми на банківську картку. Компанія Мікрокеш переводить бажану суму відразу після схвалення заявки. Форма для заявки розміщена на сайті компанії.

Як взяти позику онлайн?

Microcash - сервіс, який видає позики на карту по всій Україні. Завдяки сервісу гроші стали доступнішими широким верствам населення. На сайті компанії https://microcash.com.ua/uk/zajm є зручний кредитний калькулятор, який допоможе вибрати термін та суму позики. Організація видає кредити строком до 30 днів, у договорі немає ніяких прихованих комісій або відсотків.

Процедура кредитування починається із заповнення та подачі заявки. Компанія просить внести деякі особисті дані та інформацію, яка зафіксована на карті, все це необхідно для ідентифікації клієнта. Витік інформації, а також ймовірність її використання сторонніми сервісами виключена.

Де взяти позику на карту?

Позика онлайн – відмінний варіант для ситуацій, коли терміново потрібні гроші. Це може бути покупка або ремонт побутової техніки, оплата податків, комунальних або медичних послуг, тощо. Отримати фінансову допомогу без труднощів зможете в компанії Microcash. Компанія не перший рік надає матеріальну допомогу населенню.

Плюси компанії:

  1. висока швидкість обробки заявок;
  2. цілодобовий графік роботи;
  3. індивідуальний підхід;
  4. відмінний сервіс;
  5. лояльне ставлення до клієнтів.

Щоб оформити кредит online у цій МФО, потрібно мати паспорт, ІПН та банківську картку, також у вас має бути пристрій з виходом в інтернет. Якщо вам потрібні кошти швидко, без стресу та всіляких формальностей, радимо скористатися пропозицією компанії Мікрокеш.

Компанія заслужила довіру простого населення, переконатися в цьому ви можете, вивчивши відгуки вдячних клієнтів. Якщо у вас з'явилися питання, менеджери компанії готові дати відповідні роз'яснення.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.