Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що будемо носити восени 2021: модні тенденції сезону і 5 обов'язкових «маст-хев» речей

До кінця підійшов останній місяць літа, а значить, пора готуватися до нового модного сезону.
Незважаючи на близьку осінь, з якої асоціюються лише сірі будні і дощові дні, серед трендової одягу знайдеться дуже багато яскравих сорочок, здатних перетворити будь-який теплий образ. Саме про такі елементи гардероба сьогодні піде мова - комфортні, актуальні, ефектні і неймовірно практичні.

Щоб переконатися в тому, що майбутній осінній період не буде нудним, пропоную вам ознайомитися зі списком головних «маст-хев» речей на осінь 2021 і подивитися на стильні аутфіти на сайті https://delook.com.ua/catalog/zhenskaya-odezhda/, відтворити які, при бажанні, зможе будь-яка жінка. Отже, як одягатися восени 2021 роки?

Тренд: яскравий одяг

Ми звикли, що осінь - це час базових відтінків і царство приглушеної колірної гами, однак на холодний сезон дизайнери запропонували безліч новинок жіночого одягу в несподівано яскравих рішеннях. Все тому що команда Pantone представила палітру модних відтінків прийдешньої осені, серед яких лідируючі позиції будуть займати такі кольори:

  1. фуксія;
  2. жовтий;
  3. насичений зелений;
  4. пурпурний;
  5. синій;
  6. помаранчевий;
  7. полум'яний червоний;
  8. розкішний шоколадний.

Яскравий тренч, пальто, акцентне джемпер, ефектні шкіряні штани, шикарний костюм або модне трикотажне плаття нестандартного відтінку - обов'язково спробуйте цієї осені все трендові колірні рішення.

Тренд: в'язані жилетки

Складно назвати жилетки новинкою сезону, але, все ж, дизайнери приємно здивували і тепер в моді цілий ряд моделей цього затишного предмета гардероба. В осінній період будуть дуже стильно виглядатимуть подовжені варіанти в'язаних жилетів, жилетки-сукні, моделі оверсайз, жилети-Кейп і жилети-накидки, а також цікаві моделі трикотажних жилетів з комірцем.

Актуальними виявляться в'язані моделі з принтами, що будуть чудово виглядати в тандемі з сорочками і водолазками. Разом з тим дизайнери запропонували безліч моделей в однотонному базовому вирішенні - чорному, сірому, бежевому, білому і коричневому.

Тренд: трикотажні сукні

Плаття було і залишається найбільш затребуваним предметом жіночого гардеробу. А як бути восени? Все дуже просто - кожному пори року свої матеріали, так, наприклад теплі сукні з щільного трикотажу не дадуть замерзнути в холоди. Більш того, трикотажні сукні будуть неймовірно модними восени 2021 року, а образи з цим предметом гардеробу виглядають дуже стильно і оригінально.

В тренді моделі з вирізами, бахромою, високим горлом, широкі і облягаючі фасони, принтовані і однотонні варіанти, довжина міді та максі, навіть плаття-светр і раніше не втрачає своєї актуальності. Серед безлічі новинок обов'язково знайдеться ідеальна модель трикотажного плаття для вас.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.