Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Скляні магнітно маркерні дошки

Інноваційна європейська розробка - скляна магнітно-маркерна дошка - набирає популярність і в Україні. Вона являє собою конструкцію з внутрішньою металевою основою і зовнішньої робочою поверхнею із загартованого скла, що дозволяє і писати на ній маркерами, і задіяти магніти.

В Україні купити магнітно-маркерні дошки пропонує компанія Інтергласс. Дана продукція - стеклянные магнитно маркерные доски - широко затребувана в столиці та інших містах, так як її використовують в:

  1. бізнес-центрах, офісних переговорних;
  2. конференц-холах;
  3. майстернях, коворкінгових центрах і творчих студіях;
  4. кафе і ресторанах;
  5. освітніх закладах;
  6. установах сфери послуг.

Дуже популярна і традиційна шкільна біла маркерна дошка, купити яку воліють загальноосвітні установи, коледжі, дитячі центри дозвілля.

Нерідко користувачі замовляють подібну продукцію і для приватних потреб, встановлюючи скляні маркерні дошки в якості елемента вітальні, дитячій або ігрової кімнати. різноманітність продукції

Ми пропонуємо увазі наших клієнтів великий вибір виробів для проведення презентацій в Києві.

Коли купується скляна магнітно-маркерна дошка, у клієнта є можливість вибрати колірне рішення для цієї композиції з 20 можливих варіантів. Крім того, ми виготовляємо дану продукцію під замовлення: за розмірами, зазначеним покупцем.

Окрема послуга - нанесення елементів фірмового стилю компанії (наприклад, логотипу) на зовнішню частину виробу, а також установка фонового зображення під робочу поверхню.

Компанія Інтергласс надає можливість купити маркерну дошку для офісу в Україні з індивідуальним дизайном, яка підходить під стилістику простору, де вона буде експлуатуватися. експлуатаційні особливості

Підприємства та навчальні заклади, які планують купити магнітно-маркерні дошки недорого, отримують разом з настінного або мобільного робочою поверхнею ТМ Інтергласс цілий комплект додаткових аксесуарів з лотком: маркери сухого стирання, губки для догляду за виробом, надсильні неодимові магніти.

Офісна магнітно-маркерна дошка розрахована на застосування її в якості підручного засобу для проведення презентацій, лекцій, доповідей. Користувачі мають можливість:

  1. наносити на неї графіки, тексти, зображення, схеми;
  2. прикріплювати наочні матеріали, роздруковані на папері або намальовані від руки.

Ця продукція може використовуватися і як крейдяний маркерна дошка.

Високо цінуються користувачами дані вироби та за їх практичність і довговічність. Загартоване скло відрізняється міцністю, стійкістю до перепадів температури, не дряпається, витримує довгі роки експлуатації в навчальних закладах. Будь-які питання щодо скляних магнітно - маркерних дощок Інтергласс, їх типів, розмірів і вартості ви можете задати нашим менеджерам. Все найкраще і доступне - у виробника!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.