Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що носити восени 2021

Сучасна мода сьогодні дуже демократична і, від принципу "стильно, модно", все більше тяжіє убік "зручно, комфортно".
Зараз важливо не так добре виглядати, скільки комфортно почуватися у своєму одязі. Ось список актуальних речей, якими варто поповнити свій гардероб цієї осені та взимку, і в яких ви почуватиметеся стильно та затишно.

1. Бежевий тренч. Як варіант – колір хакі теж дуже гарний. Такий плащ чи пальто – фаворит уже багатьох сезонів поспіль. Це базовий елемент гардеробу для всіх модників. Такі речі купуються якось і прослужать вам довгі роки. Стильно, універсально, у тренді. Плюс чудово виглядає з денімом та трикотажем. Женская одежда оптом високої якості - за посиланням.

2. Трикотажні речі – светри, сукні, кардигани. Ну справді, як узимку обійтися без затишних м'яких светрів, водолазок, суконь та кардиганів? Светри – базовий елемент гардеробу в осінньо-зимовий період. Вони й зігрівають, і продовжують модний образ. Цієї осені можна сміливо вибирати светри вільного крою та пончо з кашеміру або вовни, оброблені довгою та пишною бахромою. Об'ємні моделі з великою в'язкою припадуть до смаку любителькам луків із шортами. Дуже актуальні яскраві колірні рішення. Такий трикотаж відмінно поєднується з джинсовими та шкіряними спідницями, брюками та джинсами у різних стилях. А ще, дуже до вподоби, ретро-варіанти. Їх люблять модниці на гірськолижних курортах. Такі светри зі скандинавськими візерунками та вишитими геометричними принтами тепер пропонують носити скрізь: на роботу, на побачення, або в заміському будинку біля каміна.

3. Шкіряні штани, куртки, спідниці. Must have осені 2021 – одяг зі шкіри або еко-шкіри. Такі вироби завжди можна побачити на подіумах, але нині це глобальний тренд. Повернувся стиль 90-х і разом із ним шкіряні куртки, піджаки та штани.

4. Коротка дублянка або кожушок. Без цього атрибуту гардероб сучасної модниці неможливо уявити. Короткий кожушок - саме те, що вам потрібно. Ви зможете його поєднувати з практично будь-яким низом, від ошатної спідниці до спортивних штанів. Зручно, стильно, а ще – незамінна річ для леді за кермом, коли довгий силует дуже заважає водійському сидінню.

5. Чорне плаття oversize. "Мішковатий" стиль, одяг вільного крою цінують за можливість створити неформальний образ, в якому можна почуватися максимально вільно. Засновником стилю вважається японець Такада Кензо. У наш час головним генератором цього напряму є грузин Демна Гвасалія, креативний директор модного будинку Balenciaga. Модний "оверсайз" і чорний колір, що обожнюються дизайнерами, втілилися в тренд цієї осені та зими – чорна "сукня-мішок".

6. Толстовки, світшоти, спортивні костюми. Спочатку світшоти (sweatshirt) та толстовки стали улюбленим одягом молоді, але зараз їх можна виявити у гардеробі серйозних леді та джентльменів. Прості по крою, легкі, але при цьому теплі світшоти – універсальна річ, без якої неможливо уявити гардероб адепту стилю casual. По суті, це різновид светра, що підходить під більшу частину вашого гардеробу. Толстовка – більш спортивний варіант. Усі вони зручні та просто красиві. Продовжуючи тему - спортивні костюми для прогулянок, на шопінг і в тренажерний зал. Вони як були популярними, так і залишаються в трендах сезону.

7. Брючний костюм. Дуже актуально! Особливо якщо він глибокого синього кольору. Брючні костюми завжди присутні у колекціях. Але цього сезону як ніколи масово дизайнери одягли на своїх моделей штани різного крою.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.