Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Основні переваги отримання середньої освіти в Англії

Отримання освіти за кордоном стає все більш популярним серед українських школярів, особливо якщо мова йде про Англію з її багатовіковою традицією приватних шкіл. У них дитина отримує всебічний розвиток і повністю занурюється в мовне середовище, так що вона буде знати мову не гірше будь-якого англійця. Здобути середню освіту у Великобританії прагнуть амбітні школярі, які хочуть отримати путівку у велике майбутнє.

І вони неодмінно її отримають, оскільки британська система освіти передбачає, що кожен учень повністю розкриває свій внутрішній потенціал і усвідомлює, чим саме він хоче займатися надалі. До того ж атестат про повну загальну середню освіту, отриманий в Англії, відкриває перед ним двері до престижних університетів країни. Дізнатися більше про отримання середньої освіти в Англії ви можете здесь вже зараз.

Коли мова йде про всебічний розвиток, то мається на увазі саме він - багато британських акторів починали з театральних гуртків у своїх школах, тут маса уваги приділяється спортивним заняттям - кожен учень займається двома-трьома видами спорту, причому досить серйозно.

Британські приватні школи - це дійсно високий клас в усьому. Так, на занятті присутні не більше десяти учнів, так що викладач має можливість приділити час кожному з них, що найкращим чином позначається на рівні знань. Іноземні учні в Великобританії навчаються в бордінгових школах, тобто в таких, де вони вчаться, розважаються і живуть, перебуваючи під постійним наглядом.

Оскільки закрита територія дозволяє батькам ні про що не турбуватися, цей варіант найбільш популярний. Є ще можливість відправити дитину в приймаючу сім'ю, щоб він ходила у звичайну денну школу, але це, скоріше, рідкість. До того ж проживання в кампусі привчає дитину до самостійності, вона активно налагоджує спілкування з однолітками і щодня приймає участь в якихось цікавих і корисних активностях.

Як правило, діти молодшого віку ділять кімнату ще з трьома-чотирма сусідами, старші живуть по двоє. Харчуються вони там же, в кампусі. Тобто закрита територія має окремо корпусу для проживання та окремо - для навчання.

Важливо врахувати, що незважаючи на те, що навчання в приватній школі буде платним, дитині все одно потрібно буде складати іспити - це загальна вимога до всіх учнів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.