Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

ТОП кращих подарунків автовласникові

Автомобіль для багатьох людей не просто засіб пересування, а дорога і улюблена іграшка. До того ж це ознака статусності, предмет необмеженій власності і, звичайно, кращий друг. Тому презент, пов'язаний з авто, гріє душу, навіть у самій суворої натури. А ідеї, представлені нижче, допоможуть адаптувати машину під особисті потреби власника і зробити його по-справжньому стильним.

Існує безліч варіантів подарунків автовласникові (ви можете обрати корисний та цікавий подарок автолюбителю на сайті за посиланням), серед яких краще піднести наступні:

1. Авточохли

Чохли на сидіння - ідеальний подарунок, але вибирати презент потрібно під конкретну модель, з урахуванням колірного рішення самого авто і переваг його власника. Якісні авточохли прикрасять салон будь-якої машини, починаючи від бюджетних варіантів і закінчуючи вищою ціновим сегментом.

2. Автопилосос

Будь-яка людина дбати про чистоту свого будинку, а автомобіліст і про чистоту салону машини. Вибирайте модель зі змінними насадками, завдяки яким можна прибрати важкодоступні місця. Пил, бруд, папірці - все це під силу автопилососи, який живиться від бортової мережі автомобіля.

3. Міні-мийка

У топ-презентів входить міні-мийка, яка допоможе заощадити кошти і час автомобіліста. Безумовно, ціна такого презенту недешева, але користь - гігантська.

4. Ланч-бокс з підігрівом від прикурювача

Підносячи такий скромний, але потрібний аксесуар, Ви можете бути впевнені, що чоловік, який проводить в машині багато часу, не залишиться голодним. Їжу можна підігріти за лічені хвилини, не залишаючи свого салону.

5. Компресор

Ще один необхідний презент в авто. Найзручніші - це електричні, але можна піднести і механічні варіанти. Якщо купити модель з різними насадками, то компресор підійде і для шин велосипеда.

6. Набір інструментів / домкрат

Можливо, це не найромантичніші подарунки, але вони точно будуть оцінені в складній дорожній ситуації. Якщо з домкратом і його функціоналом все зрозуміло, то набір інструментів необов'язково купувати габаритний. Навіть в маленькому валізці є інструменти для заміни колеса.

7. Бокс / багажник на дах

Любителі подорожей на машині обов'язково оцінять бокс на дах. Звичайно, такий презент коштує досить дорого і доступний не кожному власнику авто. У цю категорію можна віднести і кріплення для лиж і велосипеда. Для багатьох автолюбителів такий подарунок - просто мрія.

8. Гамак для перевезення собак або кішок

Якщо автомобіліст любитель домашніх вихованців, то подарунок припаде йому до душі. Адже чохол-гамак допоможе не тільки захистити заднє сидіння від шерсті, слини, подряпин, але і безпечно перевести тварини. Як правило, матеріал для чохла оброблений водовідштовхувальним просоченням.

9. Відеореєстратор

До універсальних презентів можна віднести відеореєстратор. Дані гаджети представлені в різних модифікаціях: від простих, до просунутих - з кількома відеокамерами, системою оповіщення про засідку ДПС.

10. Автохолодильник

Відмінна ідея подарунка для автолюбителя. Можна вибрати у вигляді термосумки або електричних пристроїв. Електрохолодильників самостійно охолоджуються до температури нижче навколишнього середовища, але і коштують вони далеко недешево.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.