Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати кавер на шолом

Польові умови бою передбачають необхідність обов'язкової екіпіровки з метою маскування. До переліку подібних елементів входять маскувальні кавери — особливі чохли, які закріплюються на шоломі. Виробники пропонують такі вироби в різному форматі виконання, забезпечуючи розширення своїх функціональних можливостей

Особливості маскувальних каверів для шоломів

Маскування шоломів не можна вважати ідеальним, адже каска відсвічує на сонці, видаючи місцеположення бійця. Це робить його досить вразливим на полі бою. Вдягаючи кавер зверху, армієць має можливість повністю прибрати цей ефект.

Головне правильно підібрати аксесуар враховуючи колір та візерунок, в результаті чого людина в касці стає фактично непомітною для противника. За конструкцією такі вироби складаються з наступних елементів:

  1. основна частина, яка зазвичай виконується з надміцної нейлонової тканини з показником щільності в 500D;
  2. сітчастий компонент, виготовлений з тонкого нейлону;
  3. еластична гумка для фіксації додаткових елементів;
  4. петлі для кріплення та навішування оснащення;
  5. велкропанелі.

Такий підбір матеріалів зумовлює високу міцність та стійкість каверів до погодних умов і механічних пошкоджень. Формат всіх моделей не допускає затуляння приладу нічного бачення.

Елементи для фіксації дають можливість створити свій стиль маскування без будь-яких спеціальних засобів. За їх допомоги можна розташувати на шоломі гілочки та квіти, щоб повністю «злитися» з навколишнім середовищем.

Чому варто купити кавер?

Під час вибору каверу на шолом враховуються його конфігурація та властивості. Виріб можна підібрати в кольорі оливи, мультикам, піксель, койот тощо. Окрім маскувальної функції, цей елемент виконує і декілька інших корисних опцій. 

Велика кількість велкро панелей на поверхні чохла є вагомою причиною придбати аксесуар для шолома. По суті, велкро — це липучка, на яку фіксується певний ідентифікатор (емблема підрозділу, шеврон бійця, прапорець, маркер групи крові, спеціальні маячки та системи розпізнавання для свого і чужого). 

Інша перевага спорядження — швидкознімна конструкція. Фіксація на шоломі виробу відбувається буквально за кілька секунд. Для цього потрібно від'єднати гачки гумок і одягнути кавер на поверхню каски. Далі потрібно використати липучки на внутрішній поверхні чохла. Так само швидко він і знімається за необхідності.

Придбати якісний кавер можна в інтернет-магазині ukrarmor. Якщо у вас є запитання під час вибору, консультанти вам з радістю допоможуть.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.