Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

7 правил, які допоможуть вибрати ідеальну спідню білизну

До вибору спідньої білизни потрібно підходити з усією відповідальністю, починаючи з розміру і закінчуючи фасоном, щоб не повторювати помилок Бріджіт Джонс і не потрапляти в незручні ситуації. До речі, за статистикою, майже 80% дівчат мають неправильно підібраний бюстгальтер.

У нашому матеріалі розповідаємо про 7 правил, які допоможуть тобі підібрати ідеальну спідню білизну.

Розмір

Почнемо з простого та з найважливішого. Щоб не помилитися з розміром бюстгальтера, виміряй обхват грудної клітки під грудьми. Від цього залежатиме цифра у розмірі. (Наприклад, 75, 70, 85). Потім визнач розмір чашки. Для цього тобі потрібно виміряти обхват грудей по найточніших точках. Потім забери від цього цифру грудної клітки. А потім використовуй таблицю для визначення точного розміру. Великий вибір білизни пропонує интернет магазин нижнего белья за посиланням.

І ще один лайфхак! Звертай увагу на щільність прилягання чашки до грудей: що щільніше, то краще.

Увага на лямки

Лямки - та сама деталь, на яку ти, швидше за все, не акцентувала увагу. Насамперед переконайся, що вони не залишають слідів на шкірі і не викликають дискомфорту. Ще один важливий момент – товщина. Чим більше груди, тим ширше мають бути лямки бюстгальтера.

Матеріал

Переходимо до матеріалу. Склад білизни, мабуть, одна з найважливіших деталей. Забудь про дешеву синтетику та купуй моделі з натуральних та безпечних тканин. В ідеалі ця білизна з високим вмістом бавовни, віскози чи модалу.

Бюстгальтер, як друга шкіра

Правило ідеального бюстгальтера: його має бути видно під одягом. Зазвичай це відбувається через неправильно підібраний розмір (ми говоримо і про бюстгальтери, і про труси) або неправильно відрегульованих лямок. Якщо ти вибираєш білизну під одяг, роби ставку на безшовні моделі.

Колір та текстура

Так, це просте правило, але давай проговоримо його ще раз. Комплект нижньої білизни повинен бути в одному відтінку та з одного матеріалу. Так що про дует бежевого бюстгальтера з чорними трусами або поєднання шовку та бавовни найкраще забути назавжди.

Форма трусів

Щоб правильно підібрати форму трусів, яка підкреслить переваги та приховає недоліки, відштовхуйся від своєї фігури. Наприклад, для пісочного годинника ідеальним вибором стануть стрінги, сліпи, танга чи бразилії. Для фігури-трикутника підійдуть труси-шорти, а для прямокутника моделі з підвищеною талією. Найбільше пощастило дівчатам із фігурою перевернутого трикутника. Такий тип може дозволити собі будь-які варіанти спідньої білизни.

Термін придатності нижньої білизни

Можливо, ти не знала, але будь-яка спідня білизна має свій термін придатності. Наприклад, у середньому якісні труси прослужать тобі приблизно 8 місяців. Бюстгальтери – трохи довше (від 6 місяців до року).



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.