Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

СУЧАСНА АВТОМИЙКА САМООБСЛУГОВУВАННЯ

Безконтактне миття самообслуговування являє собою сучасний центр якісного клінінгу, який створений на основі технології споруд, що швидко зводяться. Такі автомийки оснащені сучасним, якісним, функціональним обладнанням та здатні задовольнити потреби кожного автолюбителя. Крім того, вони є ефективним джерелом отримання прибутку для власників бізнесу.

На вітчизняному ринку шафи самообслуговування відкрилися порівняно недавно і одразу ж здобули популярність у потенційних клієнтів. Мийка самообслуговування під ключ fajnamyjka.com.ua надає можливість швидко, якісно та недорого доглядати автомобіль.

Базова комплектація автомийки самообслуговування дозволяє:

  1. Ефективно вимити транспортний засіб, застосовуючи професійні рідини та спеціалізоване обладнання, що подає воду під високим тиском;
  2. Отримати дзеркальний блиск поверхонь кузова, не витрачаючи часу на ручне полірування. Це стало можливим завдяки застосуванню спеціального воску та демінералізованої води, які виключають безпосередній контакт із будь-якими поверхнями;
  3. Ефективно прибрати салон транспортного засобу за допомогою потужного професійного пилососу.

Сучасне обладнання з інтуїтивно зрозумілим управлінням не потребує будь-яких знань або спеціалізованих навичок. Принцип роботи миття самообслуговування схожий на принцип дії кавового автомата – помістили гроші у купюроприймач – отримали можливість вимити автомобіль із застосуванням професійної хімії та обладнання. Усі види операцій мають свій прайс, що повідомляється клієнту. На практиці доведено, що навіть дуже брудний автомобіль можна якісно помити, витративши лише 10 хвилин часу.

Як бачите, клієнту не потрібно поспішати, але й часу на розгойдування не буде. Це дозволяє правильно організувати процес роботи автомийки та обслуговувати до 100 одиниць транспорту на день. До того ж у ході надання послуг не виникає непорозумінь щодо якості роботи, оскільки всі операції автомобіліст виконує особисто. Для підтримки порядку на шестимісному автомийці самообслуговування достатньо одного оператора, який зможе проконсультувати клієнтів у разі потреби.

Перш ніж відкривати мийку самообслуговування, важливо знати, що потрібно клієнтам і які послуги будуть затребувані. Давайте розберемося в цих аспектах:

Пістолети підвищеного тиску

Щоб якісно помити транспорт, потрібно подавати холодну або гарячу воду під високим тиском. Тому на миття самообслуговування має бути встановлена помпа, що подає воду під тиском 80-150 бар. Вона дозволяє видалити з поверхні навіть застарілий шар бруду, не пошкодивши покриття автомобіля.

Підігрів води та використання автошампунів

Також у воду слід додати автошампунь. Він може бути рідким або порошкоподібним. Однак при його виборі враховуйте температуру на вулиці, оскільки взимку в мороз може перемерзнути рідина. Щоб виключити будь-які проблеми краще на автомийці використовувати шампунь у вигляді порошку, а влітку рідкий. Підігрів води також вибирають, виходячи з температури повітря.

Щітка з використанням піни

Іноді бруд може міцно триматися на автомобілі та не видаляється навіть потоком води з шампунем. В даному випадку на автомийці самообслуговування має використовуватись щітка з активною піною. Таким інструментом можна обробляти бампер та інші місця в автомобілі із ускладненим доступом. Під час використання на щітку подається піна.

Зворотній осмос

Вода, що використовується для миття транспорту на постах мийок самообслуговування, зазвичай містить різні домішки – солі та ін. Для того щоб відфільтрувати воду використовується демінералізатор. Він вимагає додаткових фінансових витрат.

Повітря

Повітря використовується для продування замків та інших місць, куди може потрапити вода.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.