Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати ідеальний для себе міський рюкзак?

Про сумки можна говорити багато та довго. Сучасну жінку просто неможливо уявити без сумки. Ці аксесуари надають додаткових штрихів жіночому образу. Та й взагалі, сумка – це зручно. Ось про зручність я хочу сьогодні поговорити.

Величезною популярністю у світі моди користуються рюкзаки. Раніше рюкзаки у нас асоціювалися з туристами, спортсменами та школярами. Зараз все навпаки. Рюкзаки вже давно використовують не лише у туристичних походах, а й у місті, у повсякденному житті. Ще раз повторю, вони зручні, вони практичні, гармонійно вписуються в повсякденне життя і можуть доповнити будь-який образ.

Рюкзак Bobby, з якого не можна вкрасти речі, не лише став світовим бестселером, а й змусив кожного, любителя рюкзаків замислитися над безпекою своїх речей. Більше того, рюкзаки від XD Design примітні якістю та ергономікою, тому інші виробники, за творцями цього хіта, стали приділяти належну увагу дрібницям. З серією Bobby Hero стає знову зрозуміло, хто король. Нові матеріали, покращена ергономіка, одразу три розміри і перед нами новий герой, у компанії з яким можна підкорювати міста! Місце знайдеться.

Якісні рюкзаки Bobby XD Design потрібно купувати в офіційному магазині XD Shop (який продає лише оригінальну продукцію бренду, з гарантією 2 роки тощо).

І все частіше рюкзаки з'являються у гардеробах жінок. Сучасні моделі можна одягнути не тільки з джинсами та светром, але й з підборами та легкою сукнею.

Які ж види рюкзаків бувають? Як вибрати ідеальний для себе рюкзак? На що звернути увагу під час вибору?

А правила вибору майже ті самі, що й при виборі сумок.

Якщо ви вирішили обзавестися рюкзаком, то перше питання, яке ви повинні поставити собі – навіщо вам рюкзак? Куди ви його носитимете? Потрібен вам рюкзак для прогулянок або може бути для ділових зустрічей, а можливо ви будете ходити з ним за продуктами або поїдете з ним у відрядження? Рюкзаки з різним призначенням - це різні аксесуари.

А якщо різне призначення, то й різний розмір. І в цьому випадку розмір має значення. Так як неправильно підібрана модель, неправильна пропорція аксесуара до фігури, може порушити гармонію образу, та й виглядати просто некрасиво.

Третій пункт – це матеріал з якого пошитий рюкзак. Тому що від матеріалу залежить, наскільки він буде міцним, наскільки він буде практичним і як довго прослужить вам. Для виготовлення сучасних рюкзаків застосовують і шкіри як натуральну, так і штучну, і текстильні матеріали, і різні синтетичні матеріали.

А наступний пункт плавно випливає із попереднього. Від того, з якого матеріалу пошитий ваш рюкзак, залежить його вага. А ми всі чудово знаємо, що якщо сумка шкіряна, то вона завжди важча за текстильну.

На що слід звернути увагу при виборі рюкзака? Звичайно, на зовнішній вигляд, фактуру, забарвлення. Адже рюкзак, це та сама сумка, і він, як і сумка повинен відповідати образу.

Особливу увагу зверніть на фурнітуру. Блискавки та замки повинні легко застібатися та розстібатися. Якщо рюкзак має декоративні елементи, вони повинні міцно триматися.

Слід звернути увагу і на внутрішнє оздоблення рюкзака. Щоб підкладка рюкзака була щільною, добре прошитий.

І обов'язково подивіться скільки всередині рюкзака відділень і кишень, якщо вам потрібен функціональний рюкзак, наприклад, щоб ходити з ним на роботу або навчання. Цим вимогам відповідатиме класичний рюкзак у вигляді портфеля. Він чудово підійде до ділового образу. Якщо вам потрібен саме такий, то віддайте перевагу моделям зі шкіри.

А якщо вам потрібен рюкзак для занять спортом, то краще вибрати рюкзак з водонепроникного і зносостійкого матеріалу, здатного витримати великі навантаження.

Якщо ви будете використовувати місткість рюкзака по повній, слід подумати про те, щоб рюкзак був укомплектований широкими лямками і був зі зручною ручкою.

На кожен день, на прогулянку, в кіно або на побачення підійдуть невеликі компактні рюкзаки з цікавим дизайном та яскравих кольорів із натуральної чи штучної шкіри.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.