Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Якісний гель для прання від українського виробника SM-HIM

Українська компанія SM-HIM вже кілька років спеціалізується на виробництві якісної та екологічної побутової хімії. Однією з найпопулярніших назв є саме гель для прання - найкращий варіант для дбайливого та якісного догляду за речами. Це кращий засіб для машинного прання у машинах будь-якого типу, адже він не створює занадто багато піни та не пошкоджує техніку. Тож його можна сміливо використовувати щораз, як є необхідність відіпрати плями з тендітних тканин або освіжити повсякденний одяг.

Чому варто обрати гель?

Відповіді на запитання, що краще, порошок чи гель для прання, досі однозначної немає. Найкраще - комбінувати обидва засоби, адже кожен з них має свої певні переваги. На противагу від порошків, гелі містять значно менше аніонних ПАР і більше катіонних та неіоногенних. Гелем можна досить легко освіжити повсякденне вбрання, він м'якше впливає на тканину. Тож це оптимальне рішення для делікатних та тонких речей. Але якщо вам потрібно випрати складні забруднення, глибокі плями або сильно заношений одяг, то ваш вибір - якісний порошок і висока температура води.

Гель для прання в домашніх умовах також має ще одну перевагу - його досить зручно використовувати, він швидше розчиняється у воді та починає працювати. Тож є ефективним навіть під час коротких циклів прання, що допомагає економити ресурси - воду та електроенергію.

Гелі для прання від українського виробника SM-HIM

Наразі ринок досить насичений різноманітними пральними засобами. Гелі для прання та пральні порошки випускаються найвідомішими брендами, тож знайти різницю та обрати оптимальний варіант досить складно. Який гель для прання кращий? Тут можна однозначно рекомендувати саме продукцію торговельної марки SM-HIM, адже вона:

  1. не має у своєму складі алергенів, тож безпечна навіть для дитячих речей;
  2. екологічно чиста - не містить забруднюючих елементів;
  3. використовується досить економно;
  4. під час виробництва дотримуються усі санітарно-гігієнічні норми;
  5. має усі необхідні сертифікати якості.

Тож якщо ви обираєте для себе якісний та надійний засіб для прання - обов'язково спробуйте гель для прання від компанії SM-HIM, який не лише добре відіпре білизну, але й зробить це дбайливо та делікатно. У виробництві використовуються лише найякісніші складники, а компанія контролює процес від моменту задуму до дизайну упаковки, постійно перевіряючи кожен етап.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.