Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати ресторан для весілля

Весілля – це велика подія у житті пари, радість, якій хочеться поділитися з усім світом. А це означає, що потрібно буде знайти місце, де всім буде затишно, комфортно і смачно. Але на що при цьому орієнтуватись?

Головним критерієм експерти з організації весільних урочистостей вважають оформлення закладу. Сьогодні можна не відвідувати всі київські ресторани, а по карті сервісу підібрати ті, які підходять за розташуванням, подивитися фотографії та вивчити умови співпраці, а потім уже піти оглядати ті, що здаються потрібними, наприклад, Park. Art of Rest.

Чи обов'язковий особистий візит? Безумовно, так, оскільки тільки в такий спосіб можна оцінити те, що називається “духом закладу”. Якщо все подобається, можна переходити до наступного кроку – розмови з адміністрацією. І тут треба слідувати одній гарній пораді – не зациклюватися на одному ресторані, навіть якщо він дуже сподобався, бо кожен заклад пропонує свої умови для проведення весільного бенкету. І далеко не всі вони вигідні та підходять до конкретної ситуації.

Про що потрібно запитувати адміністратора? Головне питання - про алкоголь: чи можна приходити зі своїм і який корковий збір. Також слід обов'язково уточнити суму замовлення, за якої заклад погодяться закрити для сторонніх, та запитати про можливість організувати музичний супровід. Вислуховуючи відповіді питання, можна багато дізнатися собі з поведінки адміністратора: якщо він відповідає чітко і у справі, то з організацією проблем не виникне, а якщо юлит, то краще йти відразу, навіть якщо все інше повністю влаштовує.

Коли ресторан обраний, то вже можна обговорювати такі питання, як обслуговування та меню, а також визначатися з декором та конкретною сумою.

Насамперед визначтеся з концепцією урочистостей та запланованою кількістю гостей. Найкраще підібрати такий ресторан, в якому ви зможете легко реалізувати свої мрії, задуми та очікування, ніж чим потім вигадуватимете як вийти з ситуації на невідповідному майданчику. Уважніше поставтеся до розмірів залу: не завжди реальна кількість гостей, які можуть комфортно розташуватися там, відповідає заявленому рестораном.

З урахуванням того, скільки всього потрібно вирішити, розпочинати пошуки ресторану найкраще заздалегідь, причому організатори весіль рекомендують робити це приблизно за півроку до призначеної дати. Так у пари буде час на те, щоб визначитися з усіма нюансами, розрахувати суму і знайти ресторан своєї мрії, який повністю відповідатиме їхнім уявленням про ідеал і відповідатиме фінансовим можливостям, що також дуже важливо. Багатьом здається, що шість місяців – це дуже довго, але насправді в організаційних клопотах вони пролетять одразу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.