Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Спортивні новини

Хоча Ліга Європи УЄФА сезону 2021–2022 добігає кінця, маса не менш важливих подій у різних чемпіонатах — ще попереду. Про те, які прогнози на футбол сьогодні роблять експерти та які ще події в інших видах спорту чекають уболівальників незабаром, ми поговоримо далі.

Вже на початку березня відбудуться матчі чвертьфіналу кубка України з футболу. Першими зіграють Металіст із Зорею, слідом за ними — Олександрія та Динамо Київ, а також Львів та Шахтар. Останніми боротимуться за місце у півфіналі будуть Дніпро-1 та Ворскла. Кожна з команд сподівається на свою перемогу, зараз відточує майстерність і продумує тактику. На етапі чвертьфіналу немає слабких команд, тому думки експертів поділяються й у деяких парах вони можуть віддати перевагу жодної з команд.

Ним вторять і букмекери. Згідно з прогнозами на футбол від livebox.su, сьогодні у Металіста та Зорі однакові шанси на перемогу, як у Дніпра-1 та Ворскли. Якщо на перемогу у них рівні шанси, то ймовірність зіграти внічию набагато менше. Водночас Динамо Київ і Шахтар із більшою ймовірністю здобудуть перемогу у своїх матчах. Судячи з прогнозів, місця Динамо та Шахтаря у півфіналі вже заброньовані, а ось хто саме складає їм компанію – поки що залишається загадкою.

Найкращі прогнози на спорт на найочікуваніші заходи

До кінця баскетбольного сезону НБА у квітні пройде ще кілька десятків матчів, а от у відборі на ЧС-2023 залишилося зіграти лише кілька ігор. У поєдинках зійдуться збірні України та Іспанії, а також Росії та Нідерландів. Найкращі прогнози на спорт сходяться в одному: перемогу в цих матчах, ймовірно, здобудуть Іспанія та Нідерланди.

У світі боксу 26 лютого пройде 2 важливі для українських спортсменів події. Цього дня Ігор Шевадзуцький та Віктор Постол воюють з американцями Кевіном Джонсоном та Гері Антоніо Расселом. Кевін Джонсон — це колишній суперник Кличка та Ф'юрі, і хоча Шевадзуцький молодший, для перемоги йому потрібно буде докласти чимало зусиль.

Незважаючи на те, що Постол у свою чергу є колишнім чемпіоном у першій напівсередній вазі за версією WBC, 29-річний Рассел все ж таки сподівається перемогти його в п'ятому раунді, про що і заявив у своєму інтерв'ю. Прогнози на спорт від найкращих аналітиків не можуть точно відповісти на питання, хто переможе у цих боях. Тим не менш, є всі шанси сподіватися, що Шевадзуцький своєю енергійністю, а Постол — досвідом завоюють для України чергові перемоги.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.