Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Піца: цікаві факти та переваги доставки

Яка страва ідеально підійде для великої компанії і при цьому вам не доведеться стояти весь день біля плити? Ну, звісно – це піца. Достатньо набрати номер доставки і вже через невелику кількість часу ви зможете насолодитися цією смачною та соковитою стравою.

Ви можете запитати, а які переваги є на замовлення піци? Ми готові відповісти.

Переваги доставки піци

  1. Величезна варіація начинки. Будь-який може вибрати піцу на свій смак, ви любите гостріше чи щось екзотичне? Чи не питання, на сайті https://bellamozzarella.com.ua ви знайдете більше варіантів різних страв, ніж самі очікуєте. Доставка піци на Оболонь дуже швидка, оцініть її і ви.
  2. Економія часу. Уявіть, що ви провели весь день на роботі, прийшли додому і тут виявляється, що сьогодні вас вирішили відвідати друзі. Сил на приготування немає, що ж робити? Все просто, набрати номер піцерії чи оформити замовлення на сайті.
  3. Можна замовити піцу на обід у офіс. Чи не взяли з собою обідню їжу? Вас врятує піца. А ще це чудовий варіант, коли потрібно відзначити свято, але готувати на багато людей і тягти тази салатів на роботу немає можливості.
  4. Акції та бонуси. Доставка завжди зацікавлені в тому, щоб клієнти були задоволені їх якістю страв. Постійні знижки та бонуси – це завжди приємно. Деякі піцерії діють у системі накопичення балів, інші влаштовують акційні дні. В усіх своя система, але вигідних пропозицій дуже багато.
  5. Замовити піцу можна будь-якої пори дня. А багато доставки працюють цілодобово.
  6. Страву ви отримуєте з запалу, із жару. Завжди свіжі та смачні інгредієнти.
  7. Доставка здійснюється в обумовлений час. Багато сервісів по доставці є правило, якщо піца не доставлена вчасно, вона віддається клієнту безкоштовно або з величезною знижкою.

Декілька цікавих фактів про піцу

Чи знали ви, що першим, хто звернув увагу на піцу, став автор “Трьох мушкетерів”, Олександр Дюма. У 1835 році письменник вирушив у подорож Неаполем. Там він помітив, що у спеку жителі ласують кавуном, а в холодну пору року їдять піцу. Сам Дюма оцінив піцу за найвищим розрядом і став великим її аматором.

Також, у Неаполі була приготовлена піца для королеви, яку назвали на її честь, як неважко здогадатися - “Маргарита”.

Знамените підкидання піци та обертання її на пальці в процесі приготування – не просто трюк. Таким чином тісто насичується киснем і виходить більш пишним та смачним. На сьогоднішній день проводяться навіть різні конкурси та чемпіонати з обертання коржика для піци.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.