Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Модні жіночі футболки 2022

У новому сезоні в тренді зручність та практичність. Стильні футболки 2022 року є невід'ємною частиною жіночого гардеробу. Вони давно перестали вважатися виключно повсякденним спортивним одягом.

Сучасні моделі відрізняються великою різноманітністю стилів та відтінків, які чудово поєднуються зі спідницями та брюками. Футболку можна використати навіть для створення ділового образу. Навесні та прохолодними літніми вечорами вона відмінно поєднується з утепленою сорочкою, піджаком або кардиганом.

З написом

Модні жіночі футболки 2022 – моделі із написом від Nike ACG https://the-based.com/ua/nike-acg. Вони залишаються популярними вже не один рік. Їх можна комбінувати практично з будь-яким одягом.

Напис може бути дрібним і великим, яскравим або стриманим, горизонтальним і вертикальним. Можна знайти варіант на будь-який смак. Це може бути назва відомого бренду, слогани, цитати, що мотивують фрази різними мовами. Вони прикрашають футболку, висловлюючи певний настрій та індивідуальність.

Для ділового образу підходять моделі спокійних класичних тонів із дрібними написами у зоні плеча. Для прогулянок містом можна вибрати яскраву футболку з великими написами на грудях.

Футболка поло

Класичний варіант поло з коміром та кількома ґудзиками актуальний у новому сезоні. Проте у 2022 році вони піддалися сучасним модним тенденціям. У тренді подовжені та укорочені моделі, оверсайз. В основному це однотонні вироби із невеликим логотипом на грудях.

Серед модних кольорів стилісти виділяють бузковий та фісташковий. Цього літа актуальними також будуть сонячні жовті та оранжеві тони. Їх можна комбінувати з джинсами або шортами з деніму та стильними кросівками. Поло ніжно-рожевого відтінку з дрібною перфорацією дуже романтично виглядатиме зі шкіряними брюками.

Біла футболка

Модні футболки 2022 білого кольору - база жіночого гардеробу. Вони поєднуються з будь-яким забарвленням. Модель може бути з принтом та без, з написами, у стилі оверсайз, різної довжини.

Тренд сезону – біла футболка, заправлена у джинси. Доповнити образ допоможе стильний піджак будь-якого кольору та білі кросівки. Однотонні вироби чудово поєднуються з розкльошеними яскравими спідницями з принтом.

Модель підійде навіть ділового образу. Її можна заправляти в класичні штани або спідницю-олівець. Також вона підходить для створення романтичної та повсякденної цибулі. Щоб виглядати стильно, потрібно лише правильно комбінувати її з іншими речами.

Чорна футболка

До базового одягу також належить чорна футболка. Її можуть дозволити собі жінки будь-якого віку. Модель можна надіти на роботу, прогулянку або побачення. Щоб створити вечірній чи буденний образ, потрібно правильно підібрати низ та аксесуари.

Довгу модель з принтом можна надіти навипуск зі шкіряними штанами. Виріб стандартної довжини стилісти рекомендують заправляти у джинси або шорти. Ефектно виглядає чорна футболка з білими брюками та білими кросівками. Стильно виглядає така модель, заправлена у чорну спідницю на високій талії.

Однотонна футболка виглядає дуже елегантно, її можна поєднувати навіть із діловим костюмом. Популярні також моделі із принтом, логотипом або написом на грудях.

Оверсайз

Головна річ цієї весни та літа – футболка у стилі оверсайз. Вони відрізняються вільним фасоном, різними відтінками та оригінальними принтами.

Об'ємні футболки – тренд 2022 року. Вони виглядають дуже стильно, підкреслюють жіночу тендітність.

Найчастіше така модель використовується у повсякденному образі, але можна також створити романтичну цибулю. Це дуже зручна річ, яка не сковує руху та підходить для будь-якого типу фігури.

Правила поєднання об'ємного верху:

  1. Низ не повинен бути таким же безрозмірним, інакше вийде мішкуватий і безформний вигляд.
  2. Невисоким дамам з пишними грудьми стилісти рекомендують одягати взуття на підборах.
  3. Щоб наголосити на талії, можна додати ремінь на пояс.
  4. Оверсайз більше підходить струнким дівчатам.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.