Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як облаштувати маленьку вітальню

Затишний, комфортний, практичний інтер’єр — квінтесенція бажань усіх, хто зіткнувся з необхідністю ремонту в помешканні. І якщо креативні дизайнерські ідеї господарів та широкий асортимент продукції на сучасному ринку фактично необмежені, то квадратні метри часто повертають до суворої реальності й не дають можливості реалізувати всі інтер’єрні фантазії. Ми підготували для вас 3 головні принципи, що допоможуть облаштувати стильний простір навіть у маленькій вітальні.

Кольорова палітра

Головна умова продуманого інтер’єру — вдало підібрані відтінки. Перш за все це стосується настінного та підлогового покриття. Фахівці рекомендують обирати світлі оздоблювальні матеріали: керамічна плитка під білий мармур, ламінат, однотонні шпалери чи фарба допоможуть візуально збільшити простір. Пастельні кольори — це ідеальна база для акцентних деталей.

Як вибрати потрібний варіант? Все досить просто: орієнтуйтесь на власні уподобання та бажаний результат. Сірий, бежевий, кремовий, м’ятний, блакитний, бузковий — приємні тони створюють відчуття легкості та дарують відчуття спокою.

CGE8xmgHN3_DfN393Q_dsGaxOwpDHsv-mEIRlJir7V3ZtIpCDau-dCJ0fONItJTJgN3bCcwEZjYK80y8i8fqRQxzBw1uGyYPg3ik4b7AvtykJNnxo7EYiY2PNZ0TnACDBz4aZT36vqsn_Jgo8Q

Мінімум меблів — максимум практичності

Громіздкі серванти, шафи, стінки вже давно неактуальні, тим паче даремно крадуть і так невелику площу в кімнаті. Сучасна альтернатива — компактні, однак водночас місткі стелажі, полиці, тумби під телевізор, журнальні столики.

Ще один важливий атрибут вітальні — м’який диван. Досить популярними є кутові моделі: вони органічно вписуються в загальний інтер’єр та підходять як для веселих вечорів в компанії друзів, так і для перегляду фільму у колі сім’ї.

Стильно облаштована, не перевантажена зайвими деталями вітальня стане для вас справжньою оазою відпочинку та релаксу.

KhMfJFvtKHc8L7Qb5WIrD4sUTNcboZC9UJKNHJTPfGSndTwg0T2z1UJPCcxeMmc8vATz-5ltlwtEBAtn-35Upzf9bxVEdbWUV3NxMPdw5MeYPRSdXcnT38ZtZEwUhT4lVHOtVeZv-vQLiS9XBQ

Освітлення — ключ до успіху

Без правильного освітлення усі старання зводяться нанівець. У тьмяному світлі навіть найвишуканіший інтер’єр сприймається нудним та похмурим, натомість вдало підібрані лампи можуть вигідно підкреслити атмосферу домашнього тепла і справжнього затишку.

Ми радимо продумати як загальне, так і додаткове освітлення. Сучасний асортимент, представлений в онлайн та офлайн магазинах, дозволяє обрати потрібну модель під ваші запити і потреби:

  1. велика підвісна люстра;
  2. споти — точкові світильники;
  3. настінні бра та торшери (використовуються для зонування території та часткового освітлення, наприклад, під час читання).

Створити стильний інтер’єр можна в будь-яких умовах, навіть у маленькій кімнатці. Головне правильно використовувати наявні ресурси, не перевантажувати загальну картинку зайвими деталями та дотримуватись простих правил функціональності та естетики.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.