Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Все про керамічні блоки Porotherm

Знати все про керамічні блоки Porotherm необхідно вже тому, що ці вироби можуть надати серйозну перевагу. Потрібно розібратися, чим хороші «тепла кераміка» Porotherm 44 та Porotherm 51, поризований керамоблок 38 Thermo та інші варіанти блоків. Також варто ознайомитися і з нюансами застосування, незнання яких легко зводить нанівець усі переваги.

Основні характеристики та властивості

Відразу варто сказати, що Керамічні блоки porotherm — це не такий вже й новий виріб. Їх випуск розпочався ще у 1970-ті роки. І з того часу основні параметри були вивчені дуже добре та всебічно. Економічність, висока механічна міцність таких виробів підтверджено практично. Виробник заявляє, що керамічні блоки можуть прослужити 50 чи 60 років без капітального ремонту.

Говорячи про їх основні технічні властивості, треба відзначити винятково малу теплопровідність. Так, якщо використовувати для будівництва конструкцію шириною 38 см, то вона забезпечуватиме настільки ж потужну теплоізоляцію, як і традиційна цегляна стіна товщиною 235 см. Порівнюють їх, зрозуміло, без урахування додаткового утеплення. Така перевага забезпечується за рахунок введення до складу спеціальних речовин, що знижують проникність для тепла.

Інші важливі моменти:

  1. витрати на спорудження стін з урахуванням всіх необхідних матеріалів ті самі, що і при використанні газоблоків, а якість виявляється вищою;
  2. необхідності в армуванні немає;
  3. довге просушування не потрібно;
  4. час будівництва буде зменшено;
  5. у багатьох місцевостях вдається обходитися без додаткової теплоізоляції;
  6. для виготовлення конструкцій застосовують лише безпечні в екологічному відношенні матеріали, які ретельно перевіряють професійні інженери;
  7. конструкції покривають особливим складом, що надійно протистоїть навіть найагресивніших впливів атмосферного середовища;
  8. вогнетривкість гарантована;
  9. при контакті з високою температурою блоки можуть довго прогріватися, але так і не виділятимуть токсичних речовин;
  10. забезпечено оптимальний параметр такого показника, як паропроникність;

Особлива міцність конструкцій дозволяє будувати будинки до 10 поверхів заввишки без особливих проблем.

У процесі виробництва активно застосовуються новітні технології, інженери стежать за постійним поліпшенням якості продукції.

Останні зразки мають особливу форму порожнин, що підвищує теплову ефективність. Вдалося також підвищити концентрацію самих пустот без особливої шкоди для механічних якостей. Керамічний блок дозволяє досягти оптимального мікроклімату всередині будинку. Якщо монтаж виконаний правильно, поява вогкості або виникнення містків холоду виключається.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.