Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості та переваги оренди теплоходів

Прогулянковий теплохід – це тип річкового судна, спеціалізацією якого є перевезення пасажирів із розважальними цілями. У ширшому сенсі оренда теплохода в Києві – це можливість організувати захід будь-якого плану.

Фактично це судно може бути і плавучим рестораном, і переговорною, і музичним холом просто неба. Головне, щоб була водна артерія, а погодні умови не заважали знаходженню людей на палубі. Тим, хто планує організувати прогулянку по Дніпру у Києві, сьогодні доступна оренда теплоходів на https://www.yacht.org.ua/arenda_teplohoda_kiev/. Ця послуга дозволяє провести вихідний, романтичний вечір, день народження тощо. До того це можливість оригінально показати друзям, родичам чи закордонним партнерам історичні пам'ятки Києва.

Обирати теплохід необхідно, виходячи з чітко поставлених завдань та умов заходу, що планується на ньому. Додатково також треба враховувати доступний бюджет.

Особливості заходу на орендованому теплоході

Оренда теплохода в Києві в цілях проведення корпоративу, дня народження чи весілля має декілька особливостей, котрі треба враховувати. Захід на теплоході є унікальним сам по собі. Це обумовлено тим, що він буде супроводжуватися не тільки веселим сміхом гостей, а й чарівними панорамними видами столиці України. Ця обставина гарантує незабутню святкову атмосферу.

Разом з тим, місткість та оснащеність сучасних прогулянкових суден дозволяють організувати святкування, яке нічим не поступиться традиційному «ресторанному» формату. Щоб замовити теплохід з необхідною місткістю, треба звернутися в компанію "КиївЯхт".

Переваги оренди теплоходу

Скориставшись послугою оренди теплоходу, можна розраховувати на:

  1. Унікальну атмосферу, що навіюється легким річковим вітром.
  2. Підвищений рівень безпеки. Здається, що святкування, наприклад, весілля на теплоході – це не найкраща ідея, адже п'яні гості можуть запросто впасти за борт. Але це не біда, адже команда судна буде твереза і зможе не тільки витягнути людину за бортом, а й охолодити запал особливо «веселих» гостей.
  3. Розвиток кругозору. Такий формат річкової прогулянки можна легко трансформувати в екскурсію українською столицею. Для цього потрібно лише розробити відповідний маршрут. Невелика подорож сприяє внутрішньому перезавантаженню та розширенню горизонту сприйняття.
  4. Можливість виділитися з натовпу. Фотографії на тлі заходу сонця та безмежної водної гладі змусять усіх фоловерів у Instagram заздрити та бажати опинитися на подібній річковій прогулянці.

Недоліки плавання на теплоході

Ця послуга має лише один суттєвий недолік. Тому подорожувати по Дніпру в Києві можна лише з початку травня до кінця вересня. Такі прогулянки річкою не відбуваються взимку, оскільки Дніпро просто замерзає.

Треба додати, що прогулянки Дніпром можуть бути як денними, так і вечірніми чи навіть нічними. Особливою популярністю користуються нічні подорожі. Вони дозволяють побачити столицю України з незвичайного ракурсу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.