Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги блок-хаусу

Блок-хаус є оздоблювальним матеріалом, що зовні нагадує вагонку. Його виготовляють використовуючи натуральну деревину високої якості, але також можна зустріти вироби із металу або пластику. Блок-хаус та інші будівельні матеріали можна придбати на сайті компанії Агенція Лісових Ресурсів. За допомогою такого оздоблення можна надати будові зовнішніх якостей дерев'яного струба. Такий матеріал має переваги колоди, ціна на нього є цілком доступною.

Порівняно з іншими матеріалами, блок-хаус має чудові естетичні якості, технічні характеристики, а такі експлуатаційні показники. Навіть через кілька років таке оздоблення не здатне втратити свій зовнішній вигляд. Його виготовляють, використовуючи високий сорт деревини хвойних північних порід, які попередньо просушують під впливом високого температурного режиму. Завдяки цьому значно зменшується кількість вологи, що міститься у деревині. Отже, за допомогою даної технології виріб виходить стійким до появи мікроорганізмів. Така панель має низьку теплопровідність і дозволяє використовувати її для додаткового утеплення стін.

Матеріал досить просто встановити. Його часто використовують для зовнішнього оздоблення стін. Він має невелику вагу і тому його можна використовувати для тих будівель, на яких встановлений не дуже ґрунтовний фундамент. На сучасному ринку він представлений у чотирьох класах, які свідчать про його якість. Клас екстра має рівну і ідеально гладку поверхню, не містить вад. Низьким класом панелей є клас С. На ньому відсутні сучки та отвори, а також потемніння, залишки деревної кори та механічні пошкодження.

Для того, щоб підвищити експлуатаційні якості, виробляють додатково просочення антисептичним складом. Перед тим як виготовити панелі ретельно відбирають колоди та оглядають наявність пошкоджень. Далі їх розпилюють використовуючи спеціальні верстати, завдяки яким вони набувають форми бруса. Після цього їх поміщають у спеціальну камеру, в якій просушують їх використовуючи високу температуру. Тепер ви знаєте, що таке блок-хаус і для чого він потрібен.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.