Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги оренди автомобіля

Якщо ви плануєте ділову поїздку чи поїздку в гості, огляд визначних пам’яток чи відпочинок за межами міста, часто виникає потреба в транспорті при відсутності власного авто. Перед вами постає вибір між громадським транспортом та замовленням прокатної машини. Пропонуємо ознайомитися з основними перевагами оренди автомобіля.

Давайте разом розглянемо, які переваги на вас чекають при оренді автомобіля у компанії «Black Rental»!

Гнучкість:

Візьміть автомобіль в оренду та будьте незалежні від розкладу та графіків громадського транспорту. Зберігайте свій час, будьте незалежними від погодних умов та черг на автобусних станціях.

Комфорт:

Орендувавши авто ви зробите свою подорож значно комфортнішою. Коли ви вирушаєте в дорогу один, з сім’єю чи друзями, ваша подорож буде більш комфортною, і це позбавить вас зайвої втоми і незручностей. Так, ви зможете розпочати новий день енергійніше.

Немає обмежень щодо багажу:

Ще однією перевагою, яку має оренда автомобіля, є те, що ви не стикаєтеся з обмеженнями багажу. Ви можете взяти із собою стільки предметів, скільки вам необхідно. Коли ви вибираєте громадський транспорт, постійне носіння валіз може перетворитися на стомлюючий процес. Однак, якщо ви вирушаєте в дорогу на своєму або орендованому транспортному засобі, ви автоматично позбавляєтеся цього клопоту з багажем, особливо сім’ям із дітьми, яким завжди необхідні додаткові зупинки.

Можливість вибору транспортного засобу:

У вас з’являється чудова можливість вибрати транспортний засіб тієї марки та моделі, яка вам до вподоби, якою ви хочете користуватися або до якого звикли. Ви можете вибирати з автопарку прокатних компаній великих міст фактично будь-яке авто. Не говорячи вже про те, що ви отримаєте можливість орендувати автомобіль за найкращою ціною!

Додаткові сервіси прокатної компанії:

Ще однією вагомою перевагою прокатних компаній є забезпечення своїх клієнтів додатковими опціями та сервісами. Для прикладу, взявши авто в оренду в компанії Black Rental, ви можете отримати пакет повного покриття на випадок ДТП, опцію передплаченого пального (отримання/повернення авто з повним баком, сплата за пальне під час повернення авто тощо), опцію Roadside Assistance (допомога з шинами, допомога при розрядженому акумуляторі, розблокування авто, доставка пального), додаткове обладнання (GPS, CarPlay), доставка авто у будь-яку частину міста, трансфер тощо.

Підсумовуючи, варто відзначити, що прокатна компанія дає можливість заощадження часу та забезпечення клієнта комфортом під час подорожі чи ділової поїздки. Ви можете дістатися потрібного місця за короткий час, а решту часу використовувати на себе чи свою сім’ю. Більше того, ви можете визначити свій маршрут та змінювати його, скільки душі завгодно. Можливість комфортно подорожувати, відвідуючи різні цікаві місця, доступна лише за умови оренди автомобіля.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.