Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Упаковка з картону: особливості, переваги

Коробки з комірками

Власники оптових та роздрібних магазинів, а також закладів громадського харчування активно замовляють тару та упаковку з картону: вся справа в тому, що вона чудово зарекомендувала себе на практика, має чудові характеристики, безліч переваг та переваг. У сьогоднішній статті ми поговоримо про них докладніше.

Картонна тара та упаковка є одним з найпопулярніших і найчастіше замовних пакувальних матеріалів. Коробки з осередками мають цілком доступну вартість, тому кожен споживач може підібрати для себе кілька відповідних варіантів та конфігурацій. Картонна тара та упаковка якнайкраще підходить для зберігання та транспортування продовольчих та непродовольчих товарів, продуктів та напоїв. Картон – це максимально екологічний та безпечний матеріал, який не починає з часом виділяти в атмосферу шкідливих та небезпечних сполук. Такому параметру, як екологічність останніми роками приділяється найпильніша увага.

Серед інших переваг картонної тари та упаковки від UBI PACK фахівці виділяють:

  1. компактні розміри;
  2. невелика вага;
  3. простоту та зручність в експлуатації;
  4. гарну герметичність.

Переваги використання картонних коробок

Картонні коробки можна знайти практично у будь-якому предметі. Попит на цю упаковку з картону пов'язаний із низкою переваг використання. До основних переваг використання картонної упаковки можна віднести:

  1. Комфортне використання;
  2. Збільшує силові характеристики;
  3. Кілька моделей та можливість замовлення індивідуальних модифікацій;
  4. Пластичність та гнучкість;
  5. Практичність;
  6. Екологічна чистота;
  7. Прийнятна ціна.

На відміну від дерев'яних та пластикових коробок, упаковка з картону легша. Плівка легша, але матеріал не захищає вантаж від механічних пошкоджень під час транспортування. У випадку з картонними виробами навіть найтонший картон витримує зовнішні дії.

Гофрована основа забезпечує високі міцнісні та ударостійкі властивості упаковки. Матеріал здатний знижувати удари, а також протистояти вібраціям та різним впливам. Гофрований картон важко порвати чи проколоти. Завдяки високій жорсткості кути решетування практично не деформуються.

Зазвичай компанії, що виробляють картонні коробки, завжди мають популярні моделі. За потреби замовник також може замовити упаковку потрібної форми за своїми розмірами. Фахівці компанії також допомагають із дизайном.

Картонна упаковка на замовлення не тільки міцна, а й досить універсальна. За потреби вона може змінити форму.

Коробка легко збирається/розбирається. Виріб можна використовувати багато разів. У зібраному вигляді коробка займає дуже мало місця та дуже зручна для зберігання та транспортування.

Так як картон виготовлений із целюлози, він цілком екологічний. Ящики з цього матеріалу можна використовувати для зберігання та перевезення продуктів. Гофрований картон можна переробляти. Ця можливість дозволяє знизити собівартість виробів із картону та зберегти ресурси землі. Сам процес переробки не становить особливої небезпеки для довкілля.

Упаковка, про яку ми говоримо сьогодні, здатна служити протягом тривалого часу, а тому всі вкладення в неї вже незабаром повністю окупаються. Картон, з якого виготовляється тара та пакувальні матеріали, ідеально відповідає вимогам ДСТУ, тому підходить у тому числі для харчової продукції.

У 2022 році з картону виготовляється подарункова упаковка, яка може мати ексклюзивний оригінальний дизайн і бути справжнім витвором мистецтва. На упаковку можуть наносити будь-які зображення, принти, логотипи, тиснення, ламінування.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.