Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Генератори: види, правила вибору

В даний час життя та роботу людини неможливо уявити без використання енергетичних ресурсів. Вдома, в офісі, в магазині, на виробництві потрібний електричний струм. Побутова техніка, оргтехніка, електроприлади, верстати, обладнання, потокові лінії та інші пристрої не можуть функціонувати без електричного струму. У тих умовах, коли відключають енергію, і точки, які споживають електроенергію, залишаються знеструмленими, можна використовувати генератор. Це пристрій, за допомогою якого виробляється струм і електрика подається на точки, які споживають електроенергію.

Вибрати та придбати генератори можна дистанційно, відвідавши спеціалізований інтернет-магазин ПРОМТОВАРИ, у будь-який зручний час. Продавець-консультант допоможе вибрати генератор в інтернет-магазині з урахуванням запитів споживача. Оскільки цілі та масштаби у різних споживачів залишаються різними, слід підібрати генератор з урахуванням типу використовуваного палива.

Класифікація генераторів

З урахуванням використовуваних паливних ресурсів генератори поділяються на кілька груп:

  1. Дизельні;
  2. Бензинові;
  3. Газові;
  4. Цифрові.

Дизельні генератори – це ті ж електростанції, що функціонують на дизельному паливі. Дизельні генератори можуть використовуватися як основне або додаткове (аварійне) обладнання. Дизельні генератори мають великий робочий ресурс. Такі генератори зазвичай використовують у медичних установах, де неможливо працювати без постійного енергетичного забезпечення.

Бензинові генератори більш привабливі за ціною та компактні за розмірами. Ті покупці, які планують придбати компактне обладнання, можуть зупинити свій вибір на бензинових генераторах. Проте слід пам'ятати, що бензинові генератори вимагають регулярного технічного обслуговування.

Газові генератори функціонують на використанні природного газу, при цьому фахівці зазначають, що витрата ресурсів у цьому випадку невелика. Газові генератори функціонують безшумно, тому вони дуже популярні серед юридичних та фізичних осіб.

Цифрові генератори є новим технологічним рішенням у сфері електротехнічного устаткування. Енергія, вироблена цифровим генератором, відрізняється високою якістю, а самі генератори відрізняються легкою вагою, компактністю, безшумною роботою. Але вартість таких пристроїв на порядок вища за альтернативні пристрої.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.