Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Гарячі тури вихідного дня

У багатьох з нас буває почуття, коли хочеться вирватися кудись від робочої метушні, хоч на пару днів, змінивши не лише обстановку, а й локацію. Одні туристи люблять проводити весь час відпочинку на одному місці (наприклад, в готелі), заздалегідь спланувавши свій тривалий відпочинок раз чи два на рік (прив'язані до дат щорічної відпустки), а інші їздять в екскурсійні тури, часто змінюючи локації або в короткі тури на уїкенд. кілька разів на рік.

Тури на вихідні від https://atlanttour.com.ua/uk/turyzrivnoho/ зазвичай тривають 2, 3, 4 дні, як правило, для них мандрівники обирають дні з п'ятниці до понеділка або святкові вихідні. Умовно кажучи, вони поділяються на одноденні та багатоденні. Вирушити на уїк-енд можна як автобусом, так і літаком, або можна забронювати тільки проживання, а своє пересування організувати самостійно.

Путівки на вихідні горять так само, як і звичайні тури, але набагато рідше. Це буває, якщо хтось останнім часом скасував свою поїздку або йому довелося припинити тур до його завершення через свої термінові справи. Також вас можуть зацікавити чартерні рейси у вихідні.

Куди поїхати на вихідні та чим зайнятися на вихідних

Уїкенди – це тури, які дозволяють розвантажити свій напружений графік релаксом та яскравими враженнями за нетривалий період.

1. Якщо ви любите спокійний відпочинок, то можете провести кілька днів засмагаючи на комфортному пляжі гарного готелю на березі моря та відвідати SPA-готель.

2. Або ж насолодиться краєвидами гір та термальними водами бальнеологічних курортів.

3. Любителі слоу-туризму можуть прогулятися вузькими вуличками європейських міст, паралельно заходячи в затишні кафе на філіжанку кави з круасаном, а може і на келих-другий просеко з устрицями.

4. А ті, хто любить холод та сніг, можуть вирушити в гори, щоб покататися на лижах чи сноуборді в Альпах чи Карпатах.

5. Можна поринути в автентичну атмосферу старовинної Європи, а гурмани насолодяться гастрономічною різноманітністю середземноморської, східноазіатської чи західноєвропейської кухні.

6. Затяті шопери можуть штурмувати численні торгові центри та модні бутіки Європи та ОАЕ, щоб урвати брендові товари в період щорічних розпродажів.

Чому туристи обирають тури вихідного дня?

Короткий відпочинок на вихідні дозволяє не тільки отримати позитивні емоції, а є своєрідним «ковтком свіжого повітря», щоб збадьоритися від монотонності праці і не вигоріти на роботі. А невелика тривалість поїздки дозволяє гнучко вибирати дати вашого вікенду на вихідні.

Вартість коротких турів нижче за тривалі поїздки на курорти, що робить їх відносно дешевою альтернативою, коли можна робити кілька таких «міні-відпусток» у році. Як правило, для них вибираються локації, в які можна швидко здійснити короткострокову подорож з мінімальним терміном проїзду.

Якщо ви вибираєте груповий екскурсійний тур на вихідні, то якщо їсте один, то можете забронювати проживання в номері готелю з підселенням (з іншим туристом з групи тієї ж статі), це дозволить заощадити, щоб не доплачувати за одномісне проживання. Хтось на відпочинку хоче тиші та спокою, а багато хто не проти завести нові знайомства чи принаймні компаньйона по поїздці. Екскурсій у таких турах кілька, переважно факультативні та оглядові на кілька годин.

І, звичайно ж, яскраві враження є чудовим подарунком. Будь-яка романтична поїздка запам'ятається коханій (або коханому) на довгий час. А для дітей поїздка до Діснейленду або будь-якого іншого великого парку розваг буде виконанням одного з їхніх заповітних бажань.

Не сидіть удома на вихідні. Не відкладайте ваш відпочинок у довгу та глибоку скриньку. Вибирайте тури на weekend та отримуйте заряд позитивних емоцій на кілька місяців вперед вже зараз!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.