Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Брендовані кришки - найкраще рішення для паперових стаканів

Стаканчик гарячого напою зранку – маленький, але важливий атрибут для успішного початку дня. Придбати ароматне капучино або улюблене лате можна у будь-якому кавовому кіоску або кав'ярні. Насолодитися улюбленим напоєм легко, навіть якщо немає жодної хвилини, щоб сісти за столик у закладі. Пити каву можна в дорозі (пішки й навіть за кермом) і на лавці у парку. Якщо ця кава у стаканчику з кришкою, можна не боятися розлити ароматний напій.

Пластикові кришки - найкраще рішення для паперових стаканчиків

Одноразова тара для напоїв застосовується не тільки в кафе та автоматах. Таке рішення використовують організатори презентацій, дегустацій та виїзних корпоративів на природі. Маленька деталь, яка забезпечує абсолютний комфорт при використанні пластикової та паперової тари – брендовані кришки для кавових стаканів від компанії «ТопПласт». Виробник випускає вироби, які після застосування можуть бути перероблені. Кавові кришки – це не тільки зручний, але й екологічний винахід. Якщо ви хочете замовити брендовані кришки, радимо перейти за посиланням https://ukrtopplast.com.ua/brand вже зараз.

Переваги кришок

Напої навинос стали частиною повсякденного життя. У ритмі сучасних буднів часто немає навіть пів години, щоб перекусити у спокійній обстановці. Організувати кілька хвилин насолоди без відриву від справ можна за допомогою напою в стаканчику із закритою поверхнею. Можливість пити чай або каву, не боячись пролити рідину або обпектися – це не єдина перевага кришок для стаканів. Плюсів у такого рішення набагато більше:

  1. Можливість тривалого утримання температури гарячого напою. Ця перевага кришки працює й у зворотний бік – закритий крижаний напій довше зберігає холод.
  2. Зручність подачі напоїв у дорогих інтер'єрах. При організації заходу з шикарною обстановкою бажано убезпечити предмети обстановки від бризок рідин. Кришка на стакані добре з цим справляється.
  3. Широкий асортимент продукції. Кришки випускаються в будь-якому кольорі та розмірі. Варіативність виробів дозволяє їх використовувати для проведення стилізованих вечірок, витримувати задуману колірну гаму в оформленні застілля.
  4. Доступність брендування.

Замовлення кришок для кавових стаканчиків із логотипом компанії – це чудовий маркетинговий хід. Підвищити впізнаваність торгової марки за допомогою маленької деталі з певним дизайном – легко та економічно. Витрати на замовлення кришок із фірмовим оформленням окупаються швидко. Такий спосіб узятий на озброєння багатьма кав'ярнями та мережами швидкого харчування. Він ефективний також для АЗС, торгових центрів та мережевих салонів краси.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.