Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати електричний чайник?

Електричні чайники здаються максимально нехитрими пристроями, які нічим особливо не відрізняються один від одного. Але насправді це не так.

Сучасні виробники випускають моделі з абсолютно різними характеристиками та функціоналом, і вибирати чайник Hölmer слід залежно від того, де він буде використовуватися. Та й в цілому, замість того, щоб купувати перший-ліпший прилад, варто витратити буквально кілька хвилин на вивчення переваг і недоліків, щоб підібрати найбільш практичний і надійний варіант, здатний прослужити довгі роки. А якщо вас цікавлять електрочайники оптом від компанії Hölmer, радимо перейти за посиланням вже зараз.

Різновиди чайників

Ключовою частиною будь-якого чайника є його нагрівальний елемент. Залежно від його конструкції, всі ці прилади можна розділити на три категорії:

  1. З відкритою спіраллю, що розміщена всередині ємності для води. Такі моделі дешевші, але вимагають уважного догляду, тому що на спіралі досить швидко утворюється накип.
  2. З прихованим нагрівальним елементом, розташованим під дном. Такі моделі простіше мити, та й накипу утворюється менше.
  3. Крім того, такий чайник необов'язково повністю заповнювати водою під час кип'ятіння.
  4. З дисковим нагрівачем із металу, до якого підключені електроконтакти. Такі чайники працюють найефективніше: швидко закипають, майже не шумлять, витрачають мало електроенергії.

Також велике значення при виборі мають такі параметри:

  1. Матеріал виготовлення. Пластикові чайники – найдешевші, а металеві – найдовговічніші. Скляні моделі відрізняються ефектним дизайном, але через тендітність вимагають акуратного поводження.
  2. Об`єм. Для тих, хто мешкає один, буде достатньо чайника на 0,5 л. Середньостатистичній сім'ї підійде прилад на 1,5-2 л, а для використання в офісі варто пошукати більшу модель.
  3. Потужність. Чим вона вища, тим швидше закипатиме вода, але й ціна приладу при цьому зростає прямо пропорційно.

Додаткові функції

Сучасні електричні чайники Hölmer можуть мати різні додаткові опції, які спрощують їх використання. З них можна виділити найважливіші:

  1. Блокування увімкнення порожнього або відкритого приладу.
  2. Сітка для фільтрації води.
  3. Шкала, що наочно показує об'єм води в чайнику.
  4. Підсвічування, яке змінює колір залежно від того, наскільки сильно нагрітий прилад.
  5. Можливість встановити потрібну температуру нагрівання вручну. Корисно для приготування різних сортів чаю, кожен із яких потребує своєї температури, а також дитячого харчування.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.