Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як замовити тур через інтернет: огляди та рекомендації від досвідчених мандрівників

Сьогодні в Україні через інтернет можна купити будь-що, починаючи продуктами, закінчуючи путівками. Пошук турів онлайн дозволяє підібрати вигідний варіант, помітно заощадити, безпечно придбати квитки та дуже швидко оформити замовлення. Зараз не обов'язково витрачати час на поїздку до офісу турагента чи компанії, адже всі доступні тури представлені у мережі. Ви можете вибрати на сайті https://atlanttour.com.ua/uk/turyzkhmelnytskoho/ зручні дати, відповідні умови та одразу ж провести оплату за допомогою банківської картки або електронного гаманця.

Який має бути тур? Ви самостійно обираєте умови путівки, вартість та дати подорожі. Важливо правильно вибрати компанію, яка надає послуги чи самостійно навчитися користуватися сайтами з різними турами. Прочитавши наш огляд, ви дізнаєтесь як купити тур у надійного туроператора, та не потрапити на шахраїв.

Де краще купити тур

Ви можете підібрати зручний сайт і подивитися доступні тури за ціною, датою або країною, якщо ви ще не визначилися куди поїхати. Ви можете знайти через пошук конкретний готель, місто або країну. Залишається тільки ввести:

  1. дату;
  2. кількість днів;
  3. кількість людей;
  4. клас готелю.

За кілька хвилин ви побачите результати пошуку та ціни. Для зручності можна переглядати тури з огляду на їх вартість в Україні, починаючи з найдешевших. Це чудовий варіант підібрати відпочинок на будь-який гаманець, за низькими цінами. На сайті представлені тури в дорогих готелях на березі моря або океану, а також бюджетні готелі на 3 зірки. Щоб вибрати хороший варіант і не помилитися, потрібно почитати відгуки.

Також перевіряйте сам офіційний сайт, перш ніж оформити замовлення. Уважно читайте опис туру, дивіться фото та оцінки відпочиваючих. Дуже важливо подивитися всю інформацію, перш ніж провести оплату, адже у вартість туру має бути включений переліт, трансфер, медичне страхування. Якщо ви вперше вирішили знайти путівку в інтернеті без допомоги туроператора, потрібно врахувати всі деталі, аж до ваги багажу.

Після підбору та перевірки деталей можна переходити до заповнення анкети. Вам потрібно вказати дані для всіх відпочиваючих, прочитати умови покупки туру та вибрати зручний спосіб оплати. Багато компаній пропонують провести оплату готівкою в офісі, що дозволяє уникнути складнощів при самостійній оплаті в інтернеті. Якщо ви вже не вперше замовляєте квитки таким чином, потрібно ввести дані банківської картки або електронного гаманця у спеціальне поле та підтвердити фінансову операцію.

При оплаті важливо звертати увагу на поле введення даних. Перевірені компанії перенаправляють своїх клієнтів на безпечний платіжний шлюз, де потрібно буде вказати номер картки та купити онлайн. Такий спосіб дозволяє уникнути крадіжок ваших персональних даних хакерами.

Після оплати ви отримаєте лист на електронну пошту з підтвердженням замовлення та іншими документами для поїздки. Через зручний каталог можна знайти будь-який тур, вибрати відповідний готель за відгуками та фотографіями, замовити квитки та моментально оплатити їх.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.